Business boost coachingsessie

Coaching op maat

Een BusinessBoost-coachingsessie is perfect wanneer je snel resultaat wil en een intense (maar creatieve, inzichtrijke en – ja, ik zal het zeggen – inspirerende!) 1-op-1-sessie nodig hebt om je zaak ultra-snel weer onder controle te krijgen.

Een BusinessBoost-coachingsessie betekent dat jij en ik samenzitten gedurende 80, supergeoriënteerde minuten waarin je me alles kunt vragen over branding, marketing, fotografie en hoe je je zaak (online) kunt starten, uitbouwen of verbeteren.

Beschouw het als een espressosessie: enorm intens waardoor je direct helder in kaart hebt waar je wilt zijn en je hebt ineens een duidelijk plan om je te helpen daar te komen.

Een BusinessBoost-coachingsessie is voor jou als…

Je hebt inzicht van een expert nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om het maken van een verbluffende eerste indruk.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van internet die niet relevant zijn voor jouw bedrijf of je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te implementeren.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

BusinessBoost bespaart je UREN onnodig onderzoek en doe-het-zelfstudies, haalt de informatie-overload naar beneden en laat je zien hoe de stukken in elkaar passen, zodat je meteen actie kunt ondernemen.

Klinkt goed? Blijf dan lezen…

Wat mag je verwachten?

✓ We beginnen met een beetje voorbereidend werk.
Nadat je je sessie hebt geboekt, ontvang je een vragenlijst die je vóór ons gesprek kunt invullen en terugsturen. De vragenlijst helpt me je te leren kennen en geeft me een idee van wat je probeert te bereiken met je zaak. Je stuurt mij ook jouw vragen door, zodat ik me kan voorbereiden. Zo is onze tijd samen zo efficiënt en effectief mogelijk.

✓ Dan spreken we af op Zoom of persoonlijk hier in de studio voor ons BusinessBoost-gesprek.
Je hebt 80 minuten de tijd om me zoveel mogelijk vragen te stellen. Hoewel het een gesprek is, houd ik de informatie altijd praktisch en to-the-point, waardoor het gemakkelijk is om aantekeningen te maken en zo heb je direct de inzichten die nodig zijn om naar een volgend niveau te gaan.

✓ Last but not least, krijg je de hoogtepunten van alles wat we bespreken in een samenvattende e-mail.
Om te garanderen dat je de meeste waarde uit onze tijd samen haalt en om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke details of how-to’s van onze sessie mist, stuur ik je een samenvatting van mijn eigen aantekeningen, hoogtepunten en belangrijke links naar relevante bronnen die we bespraken in onze BusinessBoost, zodat je ze later kan raadplegen, zo vaak als je ze nodig hebt.

  Nog een beetje over mezelf

  Ik ben Hilde Peetermans. Ik begeleid zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun zaak op te bouwen en (online) op de markt te brengen, waardoor een zaak en het leven worden gecreëerd waar ze van houden.
  Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 18 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
  Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
  Geef jezelf 80 minuten van een BusinessBoost-gesprek cadeau en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere (kleine) ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes!
  “We gebruikten de foto’s voor een Facebook-campagne. Dit was zo’n groot succes dat we 4 personen extra in dienst moesten nemen!”
  “Wij leveren kwaliteit en dit wilden we duidelijk maken met professionele foto’s. De foto’s die we zelf maken en op onze Facebookpagina zetten, vertellen ons verhaal niet goed genoeg.”
  “Om ons vakantieappartement te verhuren, lieten we professionele foto’s maken. Ook de brochure, de beelden voor de website en andere ontwerpen lieten we maken door Visuele Verhalen. Ze hebben echt alles in huis om je zaak visueel op de kaart te zetten.”

  We werkten al samen met: