Groeitraject content ondernemen

Groeitraject Content Ondernemen

Je zaak laten groeien is een pak eenvoudiger als je weet dat je er niet alleen voor staat! Samen vinden we dé oplossing voor jouw uitdagingen en timmeren we aan de weg richting Content Ondernemen.

Het Groeitraject Content Ondernemen is een langlopend groeitraject van 6 maanden, waarbij we elke 4 weken een gesprek plannen, 8 in totaal. Het is speciaal ontworpen voor ambitieuze, creatieve ondernemers die hun zaak willen opbouwen of laten groeien.

Dit is wat we samen kunnen doen…

Ik ben er om je te helpen met dat waar jij het moeilijk mee hebt of ik help je het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Zo kan jij content ondernemen.

Vaak zijn dit dingen als:

  • Meer klanten in je zaak
  • Meer verkopen aan bestaande klanten
  • Het op orde krijgen van je administratie en financiën
  • Marketingacties uitwerken die je echt vooruit helpen
  • Omgaan met lastige situaties
  • En alles wat te maken heeft met het runnen van een creatieve zaak of studio.

Aan het einde van het traject hebben we alles van je zaak van A tot Z bekeken. De volgorde laten we afhangen van jouw nodigen en prioriteiten.

Content Ondernemen is voor jou als…

 Je echt persoonlijk advies wil
 Je klaar bent voor meer groei in je zaak
 Je een stok achter de deur nodig hebt en begeleiding wil voor een langere periode
 Je hebt inzicht van een expert nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om het maken van een verbluffende eerste indruk.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van internet die niet relevant zijn voor jouw bedrijf of je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te implementeren.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

Onderschat het niet!

Je krijgt telkens opdrachten mee om stap-voor-stap je zaak te laten groeien.

Ik help jou bij praktische dingen. Geen zweverige taal, maar wel hands-on tips en eerlijk advies dat je direct kan gebruiken.

6 maanden-traject

8 afspraken met Hilde (hier in de studio of via zoom) met een tussentijd van ongeveer 4 weken om te werken aan je doelen.

topadvies

Hildes allerbeste advies en tools voor jouw, zodat jij content kan ondernemen. Met ondertussen zo’n 20 jaar coachingervaring in de creatieve sector.

Praktijkgericht

Een praktisch actieplan om je doelen te behalen.
Geen theoretische blabla, maar wel praktijkgerichte tips en kennis van zaken.

Nog een beetje over mezelf

Ik ben Hilde Peetermans. Ik begeleid zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun zaak op te bouwen en (online) op de markt te brengen, waardoor een zaak en het leven worden gecreëerd waar ze van houden.
Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 18 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
Geef jezelf het Content Ondernementraject cadeau zodat jouw zaak kan groeien en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere (kleine) ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes! 
Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Content Ondernemen Traject

15 + 11 =

We werkten al samen met: