Visuele communicatie

Hilde Peetermans

AANGENAAM! Mag ik me even voorstellen?

Ik ben een sociale, zelfstandige en enthousiaste vrouw die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als visual branding experte stimuleer en inspireer ik anderen om te groeien in hun professionele communicatie.

over mij

Hilde Peetermans

Je mag me wel een creatieve generalist noemen. Ik hou dan ook van een veelzijdige job en denk graag samen met andere professionals hun communicatie-strategie uit. Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om als brandingspecialiste zo veel mogelijk Vlaamse professionals te versterken en hen te helpen groeien met hun personal en business branding.

Niet alleen mijn ervaring als creatieve onderneemster, maar zeker ook mijn rol als docente in het volwassenen-onderwijs en mijn ervaring als coach voor starters bij onder andere de Beroeps-fotografen zorgen ervoor dat ik mezelf in de rol van lector communicatie zie.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat zo’n samenwerking op mijn lijf geschreven is. Ik kijk er naar uit om samen te werken met jouw team en mij verder te specialiseren.

Met meer dan 15 jaar ervaring als freelance-onderneemster, waaronder het runnen van een fotostudio, doceren in fotografie en grafische pakketten, een webshop runnen,… ben ik er zeker van dat ik een waardevolle toevoeging voor jouw team zal zijn.
Hieronder vertel ik je graag meer details over mijn levensloop. 

klik om te vergroten

Mijn CV

ik vertel je in deze video graag wie ik ben

Video-CV Hilde

laten we samen mooie verhalen creëren!

contacteer me

Ik verheug mij erop jou in een persoonlijk gesprek te mogen overtuigen van mijn kwalificaties en bovenal mijn enthousiasme voor deze kans!
Met vriendelijke groeten,

Hilde Peetermans
0479-309 777
Neerstraat 25
2230 Herselt

Mail me

hilde@visueleverhalen.be

Direct bellen is nog sneller:

0479-309 777

Volg me