CONTENT MARKETING PLAN

Communicatieplan

Ze moeten je ECHT kennen om met jou in zee te gaan.

Ben je ambitieus en wil je jouw zaak nog beter runnen?

Wil je vooruit met je passie?

Dan is het tijd om te groeien, om je zaak te positioneren en om meer bezoekers over de vloer te krijgen.

In het communicatieplan krijg je een duidelijk zicht op je doelen én welke stappen er nodig zijn om je doelen te bereiken.

Het strategisch inzetten van zowel teksten als beelden zorgt voor het succes van je zaak, maar de timing en het budget is natuurlijk ook belangrijk.

Digitale marketing. Content marketing. Online marketing…

Hoe je het ook noemt, communicatie kan lastig zijn voor de besten van ons en online zakelijke communicatie kan nog lastiger zijn.

Of het nu gaat om bloggen, e-mail, sociale media, advertenties, campagnes en andere artikelen, of je website, er zijn veel vragen die moeten worden beantwoord, zoals:

Wie spreek je aan?

Wie ziet je posts?

Wie is je doelgroep?

Wat wil je bereiken?

Hoe communiceer je best met je klanten?

Op welke platforms zijn je klanten actief?

Hoe vaak moet je posten?

Wat moet je posten?

Hoe maak je goede content om te gebruiken voor je marketing?

Het goede nieuws? We zijn er om je te helpen deze vragen te beantwoorden!

We willen een communicatieplan bieden dat je een strategisch overzicht van je contentmarketing geeft voor de online aanwezigheid van je zaak. Van bloggen  over e-mailcommunicatie tot sociale media of alles gecombineerd.

We geven je een stappenplan om je online zakelijke communicatie tot een succes te maken.

All-in-one communicatieplan

Communicatie gaat verder dan e-mails en telefoontjes.

Top-of-mind blijven bij je klanten en prospects is een belangrijke stap om je zaak te doen groeien.

Met een 12-maandenplan heb je de strategische gids in handen die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, jaar na jaar!

Jij of iemand van je team kan het plan dan uitvoeren, of je kan het ook samen doen met de opleidingen en tools van Visuele Verhalen. Je hebt alle details die nodig zijn voor een effectieve communicatie.

“We gebruikten de foto’s voor een Facebook-campagne. Dit was zo’n groot succes dat we 4 personen extra in dienst moesten nemen!”
“Wij leveren kwaliteit en dit wilden we duidelijk maken met professionele foto’s. De foto’s die we zelf maken en op onze Facebookpagina zetten, vertellen ons verhaal niet goed genoeg.”
“Om ons vakantieappartement te verhuren, lieten we professionele foto’s maken. Ook de brochure, de beelden voor de website en andere ontwerpen lieten we maken door Visuele Verhalen. Ze hebben echt alles in huis om je zaak visueel op de kaart te zetten.”

We werkten al samen met: