Groeitraject content ondernemen

Groeitraject Content Ondernemen

Je zaak laten groeien is een pak eenvoudiger als je weet dat je er niet alleen voor staat! Samen vinden we dé oplossing voor jouw uitdagingen en timmeren we aan de weg richting Content Ondernemen.

Het Groeitraject Content Ondernemen is een langlopend groeitraject van 6 maanden, waarbij we elke 4 weken een gesprek plannen, 8 in totaal. Het is speciaal ontworpen voor ambitieuze zelfstandige ondernemers die hun zaak willen opbouwen of laten groeien op een manier die goed voelt voor jou.

Dit is wat we samen kunnen doen…

Ik ben er om je te helpen met dat waar jij het moeilijk mee hebt of ik help je het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Zo kan jij content ondernemen.

Vaak zijn dit dingen als:

 • Meer klanten in je zaak
 • Meer verkopen aan bestaande klanten
 • Het op orde krijgen van je administratie en financiën
 • Marketingacties uitwerken die je echt vooruit helpen
 • Omgaan met lastige situaties
 • En alles wat te maken heeft met het runnen van een kleine onderneming, waar sfeer, ziel en passie voor het vak belangrijk zijn.

Aan het einde van het traject hebben we alles van je zaak van A tot Z bekeken. De volgorde laten we afhangen van jouw noden en prioriteiten.

Content Ondernemen is voor jou als…

 Je echt persoonlijk advies wil
 Je klaar bent voor meer groei in je zaak
 Je een stok achter de deur nodig hebt en begeleiding wilt voor een langere periode
 Je hebt inzicht van een mentor nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om het maken van een verbluffende (eerste) indruk.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van internet die niet relevant zijn voor jouw zaak of je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te implementeren.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

Onderschat het niet!

Je krijgt telkens opdrachten mee om stap-voor-stap je zaak te laten groeien.

Ik help jou bij praktische dingen. Geen zweverige taal, maar wel hands-on tips en eerlijk advies dat je direct kan gebruiken.

Content Ondernemen:
1-op-1-groeitraject van een half jaar

 • voorbereidende vragenlijst
 • uitgebreid kennismakingsgesprek
 • 8 sessies van dik anderhalf uur
 • praktisch actieplan van A tot Z
 • oefeningen
 • hoogtepunten van onze gesprekken
 • Hilde blijft ook tussen de coachingsessies ter beschikking
 • betaling in 3 termijnen mogelijk (3x €699 excl. BTW)

6 maanden-traject

8 afspraken van dik anderhalf uur met Hilde (hier in de studio of via zoom) met een tussentijd van ongeveer 4 weken om te werken aan je doelen.

topadvies

Hildes allerbeste advies en tools voor jouw, zodat jij content kan ondernemen. Met ondertussen zo’n 20 jaar coachingervaring in de creatieve sector.

Praktijkgericht

Een praktisch actieplan om je doelen te behalen.
Geen theoretische blabla, maar wel praktijkgerichte tips en kennis van zaken.

Content Ondernemen, wat is dat?

Je bent waarschijnlijk, net als veel zelfstandigen gestart vanuit je passie of de liefde voor je vak. Je hebt waarschijnlijk wel veel vakkenis, maar dat is helaas niet genoeg om content (= "gelukkig" voor de Nederlanders onder ons) te kunnen zijn en blijven als ondernemer. Je vindt het moeilijk om ook goed/genoeg geld te kunnen verdienen zonder er alles voor opzij te zetten.

Je droomt wel een goede work-life balans en genoeg leuke klanten, maar je vindt het moeilijk om (jezelf) zichtbaar te maken en te verkopen zonder pushen. Je wilt niet vanalles gratis doen in ruil voor zichtbaarheid en je krijgt stress van sociale media. Misschien heb je al vanalles geprobeerd en al veel geld uitgegeven aan marketingacties, heb je al uren tijd verspild op sociale media en brengt je website bitter weinig op... Dit is waarschijnlijk omdat er geen samenhang zit in je hele communicatie.

De meesten van ons zitten dan ook nog in een concurretiële en disruptieve sector. Meer inzetten op je ondernemers-skills en (online) marketingkennis is cruciaal om content te kunnen ondernemen en te leven je passie en dat is waar Visuele Verhalen je mee kan helpen! Ik help je met wat werkt voor jou en je zaak, we zoeken uit wat dat is en daar focussen we op. Je aanbod en je zaak kloppen met jouw verhaal en je marketing-uitingen zijn geen losse flodders meer, zodat jij content kan ondernemen.

Dit is voor jou als...

✓ Je een freelancer bent

✓ Je een eenmanszaak hebt

✓ Je een ondernemer bent met een kleine KMO

✓ Je gestart bent vanuit je passie of de liefde voor je vak

✓ Je zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep bent en authentiek wilt ondernemen

✓Je regelmatig aan je zaak wilt werken (en niet enkel in je zaak)

 

Dit is NIET voor jou als...

✓ Je een get-rich-quick-formule hoopt te krijgen

✓ Je wilt blijven dromen zonder er iets voor te doen

✓ Je zweverige en loze beloftes wilt horen van een goeroe (American style)

✓ Je een onpersoonlijke zaak wilt opbouwen, zonder sfeer en ziel

✓ Eenheidsworst wilt die werkt voor de "grote bedrijven"

Heb je nog vragen?

Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is geen coachingsessie, maar het is bedoeld om na te gaan of Visuele Verhalen de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen te delen, vragen te stellen, meer te weten te komen over onze manier van werken en uit te zoeken of er een klik is.

Wat kost het Content Ondernemen-traject en hoe verloopt de betaling?

Het Content Ondernemen-coachingtraject kost € 1997  excl. BTW.

Je kan in 3 termijnen betalen (3x € 699 excl. BTW)

Brengt dit écht wat op?

JA! Jouw doelstellingen zijn ook de mijne. Ik ben pas gelukkig als jij Content kan Ondernemen. Ik zal er dan ook alles aan doen om je goed te begeleiden zodat je jouw doelen kan behalen.

Wat gebeurt er als ik een traject aanvraag?

Hilde neemt zo snel mogelijk contact met je op om even kennis te maken, volledig vrijblijvend. Je kan natuurlijk nog bijkomende vragen stellen en als je graag start met de coaching, dan leggen we de eerste drie data al vast.

Hoe ziet een coachingafspraak eruit?

Tijdens onze eerste afspraak ga ik je vooral veel vragen stellen zodat ik jou en je zaak zo goed mogelijk leer kennen. Hoe meer ik weet van jou, je marketing, je verkoop en je financiën hoe beter. We overlopen wat je graag wil bereiken en we gaan direct praktisch aan de slag. We stellen onder meer doelen om te bereiken tot aan onze volgende afspraak. Een doel is bijvoorbeeld: 3 Nieuwe klanten of x omzet aan productverkoop. Op basis van die doelen maken we een actieplan waarmee je de komende maand aan de slag kan.

Tijdens de volgende afspraak overlopen we je resultaten, schaven we die bij en stellen we opnieuw doelen met de bijbehorende acties. Maar we kunnen ook verder finetunen. Denk maar aan het maken van een kostprijsberekening of het bijschaven van je sociale media en website. 

Tijdens de derde afspraak hebben we het over de langere termijn en bekijken we hoe we je groei kunnen laten aanhouden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een marketingactieplan voor een jaar schrijven.

Hierna volgen nog 5 gesprekken van zo’n 80 minuten. Zo kunnen we je groei verder monitoren en kan je nog steeds bij Hilde terecht voor vragen en feedback.

Waar gaat het traject door?

Je kan zelf kiezen of je tot bij ons in de studio komt of we de gesprekken via zoom doen of dat je liever een gemengde vorm hebt. Wanneer je kiest voor online meetings, krijg je achteraf de opnamelink doorgestuurd, zodat je de volledige sessie achteraf nog kan herbekijken.

Nog een beetje over mezelf

Ik ben Hilde Peetermans. Ik begeleid zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun zaak op te bouwen en (online) op de markt te brengen, waardoor een zaak en het leven worden gecreëerd waar ze van houden.
Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 18 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
Geef jezelf het Content Ondernementraject cadeau zodat jouw zaak kan groeien en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere (kleine) ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes! 
Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Content Ondernemen Traject

8 + 4 =

Heb je nog vragen?

Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is geen coachingsessie, maar het is bedoeld om na te gaan of Visuele Verhalen de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen te delen, vragen te stellen, meer te weten te komen over onze manier van werken en uit te zoeken of er een klik is.

Lieve woorden

De perfecte ondersteuning bij de visuele zichtbaarheid van mijn kleine onderneming! Laagdrempelig en enthousiaste support! Net wat ik nodig had en hapklaar! Top!

- Annick Helsen, Uniek By Annick -

Ideaal voor wie z'n bedrijf 'in the picture' wil zetten, top qua marketing en ook coaching hierin, aanrader !!!

- Rob Eeckhout, Rob Raw Coaching -

Als beginnende zelfstandige pedicure in bijberoep zit ik met veel vragen. Visuele Verhalen helpt me niet alleen aan geweldige foto's voor mijn website en social media, Hilde staat steeds paraat met advies en heeft me al veel stof gegeven om over na te denken.

- Tanja Van Steen, Calza Pedicure -

Geen vraag was je te uitgebreid, geen pixel te klein, geen hulpvaardige hand te kort, geen map te vol, geen filter te fijnmazig, geen laag te dik, geen selectie te selectief, geen historiepaneel te oud of geen navigator die zijn weg kwijt was! Hilde loste alles op.

Veel geluk, veel studenten voor de volgende cursussen, een goede gezondheid en nog veel levensvreugde gewenst!

-Jan V.V.-

Ik wil je graag bedanken voor de fijne, leerrijke en plezierige sessies die we samen mochten doormaken.

Hilde geeft zeer goed les en ze is een pracht van een coach!

Hilde is echt een goede lesgeefster, graag volg ik nog meer cursussen bij haar!

Ik vind de praktische oefeningen en de bijgeleverde commentaar van Hilde echt een meerwaarde. Alles zit goed in elkaar en er dient niets verbeterd te worden. Er is ook voldoende tijd voor vragen, oefeningen en herhalingen.

Het praktisch gedeelte komt uitgebreid aan bod, veel oefeningen, tempo ligt niet te hoog en niet te laag. Iedereen kan op zijn tempo volgen. De les wordt gegeven door iemand die zeker kennis van zaken heeft.

De manier van lesgeven en de praktische bruikbaarheid van de cursus voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

Gezien het kleine aantal cursisten is het tempo van de sessies en de bijkomende uitleg (ook buiten het traject) zeer goed.

We werkten al samen met: