Groeitraject content ondernemen

Groeitraject Content Ondernemen

Je zaak laten groeien is een pak eenvoudiger als je weet dat je er niet alleen voor staat! Samen vinden we dé oplossing voor jouw uitdagingen en timmeren we aan de weg richting Content Ondernemen.

Het Groeitraject Content Ondernemen is een langlopend groeitraject van 6 maanden, waarbij we elke 4 weken een gesprek plannen, 8 in totaal. Het is speciaal ontworpen voor ambitieuze, creatieve ondernemers die hun zaak willen opbouwen of laten groeien.

Dit is wat we samen kunnen doen…

Ik ben er om je te helpen met dat waar jij het moeilijk mee hebt of ik help je het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Zo kan jij content ondernemen.

Vaak zijn dit dingen als:

  • Meer klanten in je zaak
  • Meer verkopen aan bestaande klanten
  • Het op orde krijgen van je administratie en financiën
  • Marketingacties uitwerken die je echt vooruit helpen
  • Omgaan met lastige situaties
  • En alles wat te maken heeft met het runnen van een creatieve zaak of studio.

Aan het einde van het traject hebben we alles van je zaak van A tot Z bekeken. De volgorde laten we afhangen van jouw nodigen en prioriteiten.

Content Ondernemen is voor jou als…

 Je echt persoonlijk advies wil
 Je klaar bent voor meer groei in je zaak
 Je een stok achter de deur nodig hebt en begeleiding wil voor een langere periode
 Je hebt inzicht van een expert nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om het maken van een verbluffende eerste indruk.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van internet die niet relevant zijn voor jouw bedrijf of je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te implementeren.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

Onderschat het niet!

Je krijgt telkens opdrachten mee om stap-voor-stap je zaak te laten groeien.

Ik help jou bij praktische dingen. Geen zweverige taal, maar wel hands-on tips en eerlijk advies dat je direct kan gebruiken.

6 maanden-traject

8 afspraken met Hilde (hier in de studio of via zoom) met een tussentijd van ongeveer 4 weken om te werken aan je doelen.

topadvies

Hildes allerbeste advies en tools voor jouw, zodat jij content kan ondernemen. Met ondertussen zo’n 20 jaar coachingervaring in de creatieve sector.

Praktijkgericht

Een praktisch actieplan om je doelen te behalen.
Geen theoretische blabla, maar wel praktijkgerichte tips en kennis van zaken.

Wat kost het Content Ondernemen-traject en hoe verloopt de betaling?

Het Content Ondernemen-coachingtraject kost € 1497  excl. BTW.

Je kan in 3 termijnen betalen (3x € 525 excl. BTW)

Brengt dit écht wat op?

JA! Jouw doelstellingen zijn ook de mijne. Ik ben pas gelukkig als jij Content kan Ondernemen. Ik zal er dan ook alles aan doen om je goed te begeleiden zodat je jouw doelen kan behalen.

Wat gebeurt er als ik een traject aanvraag?

Hilde neemt zo snel mogelijk contact met je op om even kennis te maken, volledig vrijblijvend. Je kan natuurlijk nog bijkomende vragen stellen en als je graag start met de coaching, dan leggen we de eerste drie data al vast.

Hoe ziet een coachingafspraak eruit?

Tijdens onze eerste afspraak ga ik je vooral veel vragen stellen zodat ik jou en je zaak zo goed mogelijk leer kennen. Hoe meer ik weet van jou, je marketing, je verkoop en je financiën hoe beter. We overlopen wat je graag wil bereiken en we gaan direct praktisch aan de slag. We stellen onder meer doelen om te bereiken tot aan onze volgende afspraak. Een doel is bijvoorbeeld: 3 Nieuwe klanten of x omzet aan productverkoop. Op basis van die doelen maken we een actieplan waarmee je de komende maand aan de slag kan.

Tijdens de volgende afspraak overlopen we je resultaten, schaven we die bij en stellen we opnieuw doelen met de bijbehorende acties. Maar we kunnen ook verder finetunen. Denk maar aan het maken van een kostprijsberekening of het bijschaven van je sociale media en website. 

Tijdens de derde afspraak hebben we het over de langere termijn en bekijken we hoe we je groei kunnen laten aanhouden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een marketingactieplan voor een jaar schrijven.

Hierna volgen nog 5 gesprekken van zo’n 80 minuten. Zo kunnen we je groei verder monitoren en kan je nog steeds bij Hilde terecht voor vragen en feedback.

Waar gaat het traject door?

Je kan zelf kiezen of je tot bij ons in de studio komt of we de gesprekken via zoom doen of dat je liever een gemengde vorm hebt. Wanneer je kiest voor online meetings, krijg je achteraf de opnamelink doorgestuurd, zodat je de volledige sessie achteraf nog kan herbekijken.

Nog een beetje over mezelf

Ik ben Hilde Peetermans. Ik begeleid zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun zaak op te bouwen en (online) op de markt te brengen, waardoor een zaak en het leven worden gecreëerd waar ze van houden.
Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 18 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
Geef jezelf het Content Ondernementraject cadeau zodat jouw zaak kan groeien en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere (kleine) ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes! 
Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Content Ondernemen Traject

10 + 3 =

Geen vraag was je te uitgebreid, geen pixel te klein, geen hulpvaardige hand te kort, geen map te vol, geen filter te fijnmazig, geen laag te dik, geen selectie te selectief, geen historiepaneel te oud of geen navigator die zijn weg kwijt was! Hilde loste alles op.

Veel geluk, veel studenten voor de volgende cursussen, een goede gezondheid en nog veel levensvreugde gewenst!

-Jan V.V.-

Ik wil je graag bedanken voor de fijne, leerrijke en plezierige cursus die we samen mochten doormaken.

Hilde geeft zeer geod les, ze is een pracht van een leerkracht!

Hilde is echt een goede lesgeefster, graag volg ik nog meer lessen bij haar!

Ik vind de praktische oefeningen en de bijgeleverde commentaar van Hilde echt een meerwaarde. Alles zit goed in elkaar en er dient niets verbeterd te worden. Er is ook voldoende tijd voor vragen, oefeningen en herhalingen.

Het praktisch gedeelte komt uitgebreid aan bod, veel oefeningen, tempo ligt niet te hoog en niet te laag. Iedereen kan op zijn tempo volgen. De les wordt gegeven door iemand die zeker kennis van zaken heeft.

De manier van lesgeven en de praktische bruikbaarheid van de cursus voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

Gezien het kleine aantal cursisten is het tempo van de les en de bijkomende uitleg (ook buiten de cursus) zeer goed.

We werkten al samen met: