Constante stroom aan kant-en-klare content + Strategie

slechts 99 €

Sociaal Content voor een hele maand

Met deze professionele ontwerpen, lifestylefoto’s en sociale media-strategie kan je heel eenvoudig je online zichtbaarheid vergroten zonder stress!

Kortom, alles wat je nodig hebt om online op te vallen, jouw droomklanten aan te trekken,
je publiek te laten groeien en er uit te zien als de professional die je bent. En dat zonder dat je er zelf veel voor moet doen…

In welke maand wil jij Sociaal Content zijn?

In deze video zie je hoe ook jij content kan zijn op je socials.

De sfeer en ziel van je zaak online overbrengen met strategische beeldcommunicatie en een constante stroom aan professionele content.

Samen zorgen we ervoor dat jouw sociale mediakanaal wel een succesverhaal wordt!

Sociaal Content bestaat uit een pakket van afgewerkte, professionele designs en lifestylefoto’s en een planning om je sociale media kanalen te boosten.

In Sociaal Content ontdek je elke maand:

 • 1 Facebookbanner
 • strategische planning voor de komende maand
 • 5 inhakers voor de belangrijke dagen van de komende maand
 • 5 inspirerende quotes
 • 5 strategisch ontworpen sociale media posts die het engagement boosten
 • 5 high-end lifestylefoto’s met een lokaal karakter
 • inspiratie om jezelf, je aanbod en je zaak nog meer in de kijker te zetten

Kortom, je volledige sociale mediastrategie EN kant-en-klare content voor de komende maand!

Sociale media succesvol inzetten… Maar hoe?

Starten of volhouden met posten op sociale media is niet altijd makkelijk en kan soms erg frustrerend zijn. Vooral als je een kleine zaak hebt en je als zelfstandige een heleboel dingen tegelijk aan je hoofd hebt. We weten dat je al veel op je bord hebt liggen door deze geweldige ondernemer te zijn die alles in eigen handen neemt.

Het kost veel tijd

Win uren tijd, want wij deden dit voor jou:

 • foto-attributen zoeken
 • zoeken naar thema’s en locaties
 • fotograferen
 • strategie bepalen
 • zoeken naar quotes
 • zoeken naar belangrijke dagen
 • zoeken naar stockfoto’s (wij maakten ze zelf!)
 • ontwerpen maken
 • twijfelen over lay-out
 • perfectionisme overwinnen

Ik doe maar wat

In deze bundel vind je prachtige, professionele lifestylefoto’s aangepast aan het moment, klaargemaakte ontwerpen en een content kalender met extra inspiratie.

Zo heb jij alles ineens bij de hand om te posten als een pro. Je hoeft niet langer te staren naar een leeg scherm en dingen te posten als een kip zonder kop. Het lijkt wel alsof je een volledig marketingteam hebt ingezet.

Ik stel het altijd uit

Dit ultieme Sociaal Content pakket voorziet je van alles wat nodig is en dat voor een hele maand. We zorgden ervoor dat alles kant-en-klaar is en wij deden het strategische denkwerk al voor jou.

Zo hoef jij niet te merken dat je WEER te laat bent begonnen en het toch niet zo professioneel en consequent is als je alles zelf doet.

Krijg direct toegang tot:

 • Facebookbanner voor de maand
 • ontwerpen voor elk belangrijk moment voor de komende maand (inhakers)
 • inspirerende quotes
 • strategisch ontworpen sociale media posts die zorgen voor meer engagement
 • lokaal getinte, high-end lifestylefoto’s aangepast aan de tijd van het jaar
 • strategische contentplanner met tips wanneer je wat gaat posten

Elke dag rust in je hoofd voor minder dan de prijs van een latte

In welke maand wil jij Sociaal Content zijn?

Herken je jezelf?

“Ik heb geen tijd”

Ik moet me al met zoveel dingen bezig houden in mijn zaak en dan is content maken en actief zijn op sociale media wel het laatste waar ik mijn kostbare tijd wil aan verspillen. En ja, ik weet ondertussen wel dat ik online gezien en gevonden moet worden om genoeg klanten over de vloer te krijgen.

“Ik voel me overdonderd”

Ik verspil uren tijd aan het zelf uitzoeken en maken van foto’s, ontwerpen en posts, terwijl ik eigenlijk niet helemaal goed weet waar ik mee bezig ben.

“Ik ben een krak in mijn vak, maar toch…”

Ik vind het moeilijk om de sfeer en de ziel van mijn zaak naar buiten te brengen en online gezien te worden als een professional.

“is het uitbesteden van mijn sociale media wel een goed idee?”

Niemand kent mijn zaak beter dan ikzelf en er is niemand in de hele wereld die zo gepassioneerd bezig is met mijn klanten als ik. Volgens mij zijn de sociale media bureaus niet voor mij als kleine zelfstandige en bovendien kost dat nog heel veel geld ook om het uit te besteden.

Ja, er is een oplossing!

Om te werken aan je sociale media moet je er geen uren mee bezig zijn, het hoeft niet overweldigend te zijn en het is niet oké als het je extra stress geeft!

Daarom zorgen wij voor een constante stroom aan professionele content, zodat jouw sociale media wel een succesverhaal wordt. Dit Sociaal Content-pakket voorziet je van alles wat je nodig hebt voor de volgende maand en het kost je geen bakken geld.

Van pakkende professionele ontwerpen voor je kanaal over inspirerende quotes tot high-end-lifestylefoto’s met een lokaal karakter EN een strategisch overwogen contentplanning. Je krijgt het allemaal.

 • Deel prachtige feed posts, waaronder quotes en (foto)grafische posts.
 • Gebruik onze engagementboosters om het publiek te boeien en om het engagement te verhogen met je ideale volgers.
 • Plaats posts op alle belangrijke dagen.
 • Trek de aandacht met verhalende, persoonlijke posts waarvoor wij je tips en ideeën geven.
 • Wij zochten de perfecte planning uit om het meeste uit je sociale mediakanalen te halen.
 • Trek nieuwe volgers aan door op te vallen in de massa.

Ik heb de bundel aangekocht om mijn inspiratie op social media een boost te geven. Meteen na aankoop zaten de links al in mijn mailbox. Je krijgt heel mooie foto’s en ontwerpen die je kan gebruiken in je berichten, alles gebruiksklaar en je krijgt er een heel nuttige planning bij. En dit alles voor een betaalbaar bedrag, dikke aanrader!

Tanja

Calza Pedicure

Ik ben enorm gegroeid door onze samenwerking! Als ik zie wat ik daarvoor deed qua online zichtbaarheid of rekening houden met doelgroep of strategie… Dat is nu toch echt wel fel veranderd! Ik ben dus heel blij dat ik de bundel heb gekocht, bedankt daarvoor! Vanaf nu gebruik ik enkel nog Sociaal Content.

GVR

VoiceOver

Hoe we je helpen

Je vindt deze combinatie van high-end lifestylefoto’s, professionele ontwerpen en strategie NOOIT op één plaats. Wij leggen de puzzel elke maand voor jou. Gedaan met posten als een kip zonder kop en HALLOOOOO RUST EN VRIJHEID 🙂

Stop met het allemaal zelf uit te zoeken, jagen op klanten en je ondergewaardeerd voelen in je zaak!

Wij zijn gespecialiseerd in branding designs, high-end fotografie en sociale mediastrategie die jouw zaak er geweldig doen uitzien!

Win tijd

Stop met uren te verspillen aan het zelf uitzoeken, DIY ontwerpen en amateuristische foto’s die je zaak geen goed doen.

Laat ons je snel en makkelijk helpen met onze kant-en-klare ontwerpen, foto’s en strategie.

+ we geven je zelfs inspiratie en inzichten in het boosten van je sociale media in jouw planning.

Spaar geld

We hebben kant-en-klare ontwerpen en professionele foto’s verzameld en een strategische planning uitgewerkt, zodat jij geen kostbare tijd en energie moet verspillen aan het bedenken van een strategie die werkt voor jouw zaak.

Omdat het geen gratis / Amerikaanse stockbeelden en -ontwerpen zijn, spring jij er bovenuit en kan je je onderscheiden van je concurrenten. Deze bundels kunnen je leven redden en laten je zaak groeien zonder dat het veel geld en gedoe kost.

Je zaak doen groeien

Met je volledig kant-en-klare sociale media ontwerpen, foto’s, teksten en strategie bij de hand hoef je niet meer te worstelen om je zaak te doen groeien, je trekt ongetwijfeld meer klanten en kopers aan!

Alles wat je nodig hebt op een makkelijke manier: jij kan het zonder stress en stap-voor-stap inzetten op je eigen tempo.

Kom over als de professional die je bent.

Het hoeft echt geen zeeën van tijd en bakken geld te kosten… En het is nog gemakkelijk ook!

Hallo, ik ben
Hilde Peetermans!

Nog een beetje over Hilde

Ik ben een enthousiaste ondernemerscoach en creatieve onderneemster boordevol ideeën.

Ik help jou als zelfstandige met een passie voor je vak om de sprong te wagen en te groeien met je zaak, zodat jij content kunnen ondernemen en leven in een stijl die helemaal bij jou past.

Mijn missie is om je als zelfstandige te helpen groeien en zakelijk succes te boeken op een authentieke manier door te focussen op jouw zaak, je ideeën en oplossingen te geven voor je communicatie en alles slimmer aan te pakken zonder gedoe en zonder stress. 

Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 19 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de educatieve en creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.

Zeker van je succes

 • Ben jij er 100% klaar voor en wil je er helemaal voor gaan om jouw online imago te laten groeien?
 • Wil jij je onderscheiden van je concurrenten?
 • Wil je graag meer klanten aantrekken als een magneet?
 • Geef je socials dan NU een boost!

Heb je Sociaal Content gekocht en besluit je dat het toch niets voor jou is? Spijtig, maar geen probleem! Het is maar voor 1 maand en je hangt niet vast aan een abonnement. Je kan helemaal zelf beslissen of je de volgende maanden terug met ons content wil ondernemen of dat je toch liever DIY’er blijft.

Sociaal Content, wat is dat eigenlijk?

Een bundel van inspiratie en kant-en-klare inhoud voor je sociale media. Ontwerpen die het engagement boosten en stimuleren, tijdsgebonden professionele lifestylefoto's van hier, quotes om je volgers te inspireren en inhakers voor de belangrijkste dagen van de maand. Bovendien ontvang je een strategische planner om je socials consequent te boosten.

Wat krijg ik precies?

In Sociaal Content krijg je:

 • 1 Facebookbanner
 • strategische planning voor de komende maand
 • 5 inhakers voor de belangrijke dagen van de komende maand
 • 5 inspirerende quotes
 • 5 strategisch ontworpen sociale media posts die het engagement boosten
 • 5 high-end lifestylefoto’s met een lokaal karakter
 • inspiratie om jezelf, je aanbod en je zaak nog meer in de kijker te zetten

Kortom, je volledige sociale mediastrategie EN kant-en-klare content voor de komende maand!

Mist het geen persoonlijkheid op deze manier?

Nee hoor, zeker niet wanneer je dit aanvult met eigen foto's van je producten of diensten en foto's achter de schermen.
Elke maand voorzien we in de planner ruimte voor deze posts. Hiermee heb je meteen een overzicht van welke foto's je best nog bij elkaar zoekt om je sociale madia te doen knallen zonder stress.

Waarom zou ik het niet helemaal zelf doen?

We merken dat veel ondernemers niet goed weten hoe ze 't allemaal moeten doen om ook nog professioneel zichtbaar aanwezig te zijn op sociale media.
Het bezorgt velen stress omdat er nogal eens uitstelgedrag bij komt kijken. Bovendien vraagt het veel tijd en kennis om zelf een strategie op te stellen, foto's te maken, ontwerpen samen te stellen en het consequent aanwezig zijn op verschillende kanalen.
Daarom werken we beter samen.

Waarom zou ik het niet volledig uitbesteden?

Jij kent je zaak als geen ander en als je 't uitbesteedt, moet je nog steeds tijd steken in het aanleveren van het beeldmateriaal. Bovendien kost het heel veel geld als je 't op die manier doet. Voor veel kleinere ondernemers is dit niet haalbaar.
Dankzij Sociaal Content moet je er maar evenveel tijd in investeren als wanneer je 't volledig uitbesteedt, maar krijgt de content op je socials wel een persoonlijker karakter. Bovendien bespaar je op deze manier een aanzienlijk budget, waarmee je misschien af en toe een professionele fotograaf kan inhuren om een behind-the-scènes fotoshoot voor je te maken, waardoor ook deze foto's mooi in het plaatje passen.

Elke dag content voor de prijs van een latte?

Da's echt hè, dat lijkt te mooi om waar te zijn, maar wij hebben hier een reden voor. We willen zoveel mogelijk ondernemers kennis laten maken met de kracht van sociale media. Als we jou kunnen overtuigen om NU te starten en jou echt verder helpen met resultaten behalen, is dit het begin van een mooie samenwerking. Laten we samen mooie verhalen creëren!

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een bestelknop klikt op deze pagina, word je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je je betaalgegevens invullen en jouw Sociaal Content-pakket bestellen. Na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een e-mail met de downloadlinks, zodat je er direct mee van start kan gaan en kan starten met een boost te geven aan je socials.

100% risico-vrij garantie

We willen dat jij 100% content bent met de marketinghulp die je krijgt. We zijn er zeker van dat je dat gaat zijn, maar als je, voor welke reden dan ook niet 100% tevreden bent kan je er altijd mee stoppen.

 • Geen contract
 • Geen abonnement
 • Geen extra kosten
 • Geen vragen die we je stellen
Welke betaalmethodes zijn er?

Je kan betalen met bancontact, Creditcard (VISA, Mastercard, American Express) of IDEAL. De betaling gebeurt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

Je ontvangt ook steeds een factuur, waardoor de BTW aftrekbaar is in je boekhouding.

Hoe lang heb ik toegang tot het Sociaal Content-pakket?

Je hebt onbeperkt toegang tot de inhoud van het volledige pakket. Je kan de ontwerpen, foto's en strategie zo vaak hergebruiken als je wilt en zelfs op verschillende kanalen!

Kan ik deze content ook gebruiken voor mijn klanten?

Nee, bij de aankoop van de foto's en ontwerpen ontvang je enkel gebruiksrechten voor de marketing van jouw eigen zaak. Wil je de ontwerpen gebruiken om de zaak van een klant in de kijker te zetten, dan koop je de ontwerpen ook aan voor de zaak van jouw klant.

Op een dag of vandaag? Jij beslist!

In welke maand wil jij Sociaal Content zijn?

slechts 99€

Bestel NU snel Sociaal Content en krijg direct toegang om meteen aan de slag te gaan!