Wil jij je online zichtbaarheid een kickstart geven?

gratis webinar

De kracht van online

In het gratis webinar ontdek je de kracht van online zichtbaar zijn.

Je weet dat je post corona online aanwezig moet zijn om te kunnen groeien met je zaak, maar hier elke dag mee bezig zijn zonder plan geeft je stress.
We leven in een visuele wereld en beelden zijn meer dan ooit belangrijk. In deze masterclass leer je de juiste klanten aantrekken als een magneet.

Veel ondernemers willen de sfeer en de ziel van hun zaak ook online kunnen overbrengen en hun website en sociale media is een verlengde van hun etalage. Ik zie echter heel vaak kwalitatief slechte foto’s of een verkeerde online communicatie die de reputatie van een zaak naar beneden halen. Met een doordachte (visuele) strategie zet je je zaak in de kijker en zo kan jij je focussen op datgene waarvoor je je zaak gestart bent.

In dit webinar kom je te weten hoe je je online reputatie kan versterken om er online bovenuit te springen en op te vallen tussen al je concurrenten.

Online communicatie succesvol inzetten… Maar hoe?

Starten of volhouden met online communiceren  is niet altijd makkelijk en kan soms erg frustrerend zijn. Vooral als je een kleine (fysieke) zaak hebt en je als zelfstandige een heleboel dingen tegelijk aan je hoofd hebt. We weten dat je al veel op je bord hebt liggen door deze geweldige ondernemer te zijn die alles in eigen handen neemt.

Het is zo complex

De online communicatie van je zaak kan complex zijn en moet worden beschouwd als een investering in toekomstig succes. Het kan echter duur zijn en daarom vertrouwen veel ondernemers op mond-tot-mondreclame om hun zaak te promoten. Hoewel dit effectief kan zijn, kan het opbouwen van jouw klantenlijst en verkoop met deze aanpak veel tijd kosten.

Steeds effectiever

Naarmate het internet blijft groeien, is online marketing een steeds effectievere manier geworden om (potentiële) klanten te bereiken. Door je ook online op gebruikers te richten, kan jouw zaak gemakkelijker in contact komen met potentiële klanten en kan je jouw producten of diensten promoten. Als je het goed doet, is online marketing rendabel om de verkoop te stimuleren en je zaak te laten groeien. Er kunnen verschillende online marketingstrategieën worden gebruikt, en de beste aanpak hangt af van de producten of diensten die worden aangeboden en de doelgroep. Met planning en creativiteit kan online marketing echter indrukwekkende resultaten opleveren, zelfs met een klein budget. Door te investeren in online marketing kan jouw zaak een groter publiek bereiken, meer bezoekers genereren en de verkoop stimuleren!

Online imago

Online marketing heeft veel voordelen voor jouw zaak. Je kunt het gebruiken om verschillende producten of diensten op een effectieve manier te promoten en op de markt te brengen, zodat de juiste potentiële klanten onmiddellijk worden aangetrokken! Door het persoonlijk te maken spring je er zo bovenuit dat iedereen weet wie je bent, waar je voor staat en wat je aanbiedt.

Krijg direct toegang tot:

  • 1 uur durend webinar “de kracht van online”
  • werkboek
  • vragenuurtje

helemaal gratis

Herken je jezelf?

“Ik heb geen tijd”

Ik moet me al met zoveel dingen bezig houden in mijn zaak en dan is online actief zijn wel het laatste waar ik mijn kostbare tijd wil aan verspillen. En ja, ik weet ondertussen wel dat ik online gezien en gevonden moet worden om genoeg klanten over de vloer te krijgen.

“Ik voel me overdonderd”

Ik verspil uren tijd aan het zelf uitzoeken, ik post regelmatig op mijn sociale media maar dit brengt niet genoeg op, mijn website liet ik bouwen, maar die voldoet ook niet helemaal aan de verwachtingen, flyers, folders en magazine-advertenties kosten me veel geld,… Kortom, ik probeer vanalles, terwijl ik eigenlijk niet helemaal goed weet waar ik mee bezig ben.

“Ik ben een krak in mijn vak, maar toch…”

Ik vind het moeilijk om de sfeer en de ziel van mijn zaak naar buiten te brengen en online gezien te worden als een professional.

“is online marketing wel een goed idee?”

Niemand kent mijn zaak beter dan ikzelf en er is niemand in de hele wereld die zo gepassioneerd bezig is met mijn klanten als ik. Volgens mij is online marketing niet voor mij als kleine lokale zelfstandige en bovendien kost dat nog heel veel geld ook om het uit te besteden.

Ja, er is een oplossing!

Om je online communicatie te doen werken voor jouw zaak, moet je er geen uren mee bezig zijn, het hoeft niet overweldigend te zijn, het hoeft geen bakken geld te kosten en het is niet oké als het je extra stress geeft!

In deze masterclass krijg je genoeg tips om je online communicatie een succesvolle kickstart te geven. Deze ultieme online webinar voorziet je van alles wat je nodig hebt om eindelijk voldoende inzicht te krijgen in wat er wel werkt voor een zelfstandige met een fysieke zaak, het is direct toe te passen waardoor je ineens kan starten met groeien en het kost je geen cent.

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn zaak online even professioneel over komt als in mijn fysieke zaak?
  • Hoe creëer ik online sympathie?
  • Hoe val ik op tussen alle concurrentie?
  • Eindelijk een echte online strategie, overal direct toepasbaar!

Ik heb de masterclass “De kracht van online” bekeken en het heeft me direct een enorme boost gegeven. Meteen na het inschrijven kon ik de masterclass al bekijken en het werkboek beginnen invullen. Je krijgt concrete tips die je kan gebruiken op je website en op je sociale media, alles op maat van een kleine zelfstandige en je krijgt er heel wat nuttige uitleg bij. En dit alles voor niets, dikke aanrader!

Hoe we je helpen

Wij ondersteunen kleine bedrijven! De masterclass “De kracht van online”geeft je in één uur tijd concrete oplossingen om je online imago te doen stralen op een persoonlijke manier, zodat jouw zaak online en offline dezelfde sfeer en ziel uitstraalt. Opvallen in een verzadigde branche is toch niet zo moeilijk als je eerst dacht!

Deze masterclass is er om jouw zaak online vooruit te helpen en je online reputatie een boost te geven met een make-over of een frisse start.

Het hoeft echt geen zeeën van tijd en bakken geld te kosten! En het is nog gemakkelijk ook!

Hallo, ik ben Hilde Peetermans!

Business- en marketingcoach, visual branding experte, fotografe en nuchtere (maar enthousiaste) Kempense leading lady van Visuele Verhalen. Het is onze missie om ambitieuze kleine zelfstandigen zoals jij te helpen met het bouwen van een succesvolle zaak en een content leven.

Meer lezen

Op een dag of vandaag? Jij beslist!

helemaal gratis

Krijg direct toegang om meteen aan de slag te gaan!