Focus-coaching

Focus-coaching op maat

Wil je graag feedback of bijleren over bepaalde onderwerpen en is een groeitraject wat teveel van het goede? Dan is een focus-coaching ideaal!

Hilde begeleidt je een halve dag

 • voorbereidende vragenlijst
 • halve dag begeleiding
 • diepte-coaching en begeleiding: de oplossing voor 1 onderwerp
 • hoogtepunten van ons gesprek

Tijdens een focuscoaching behandelen we één specifieke vraag of probleem in de diepte gedurende een halve dag.

Voorbeelden:

 • Kostprijsberekening & financiën
 • Je sociale media beheren
 • Een marketingplan schrijven
 • Een businessplan schrijven
 • Verkooptechnieken
 • Meer beleving in je zaak brengen
 • Een contentplan maken

Of we sparren om te kijken hoe we jouw zaak in het algemeen kunnen verbeteren.

Een 1-op-1-focus-coaching is voor jou als…

Je hebt inzicht van een businesscoach/mentor nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om je business-skills en marketing.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van goeroes, die niet relevant zijn voor jouw zaak.
✓ Je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te bedenken of te implementeren.
✓ Je hebt geen nood aan een lang traject, je hoeft niet meer allerhande mindsetoefeningen te doen, maar je wil gewoon heel praktisch aan de slag met 1 ding waarop je je nu wil focussen.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

Een 1-op-1-focus-coaching bespaart je UREN onnodig onderzoek en doe-het-zelfstudies, haalt de informatie-overload naar beneden en laat je zien hoe de stukken in elkaar passen, zodat je meteen actie kunt ondernemen.

Klinkt goed? Blijf dan lezen…

Heb je nog vragen?

Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is geen coachingsessie, maar het is bedoeld om na te gaan of Visuele Verhalen de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen te delen, vragen te stellen, meer te weten te komen over onze manier van werken en uit te zoeken of er een klik is.

Wat mag je verwachten?

✓ We beginnen met een beetje voorbereidend werk.
Nadat je je sessie hebt geboekt, ontvang je een vragenlijst en een telefoontje van Hilde voor een kort gesprekje. Dit helpt om je te leren kennen en geeft een idee van wat je wil bereiken met je zaak. Zodat kunnen we je focus-coaching goed voorbereiden en is onze tijd samen zo efficiënt en effectief mogelijk.

✓ Dan spreken we af op Zoom of persoonlijk hier in de studio voor de focus-coaching.
Tijdens de focus-coachingsessie van zo’n 3 uur krijg je nieuwe inzichten en opdrachten mee die jouw zaak een echte boost geven en die nodig zijn om naar een volgend niveau te gaan.

✓ Last but not least, krijg je de hoogtepunten van alles wat we bespreken in een samenvattende e-mail.
Om te garanderen dat je de meeste waarde uit onze tijd samen haalt en om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke details of how-to’s van onze sessie mist, stuur ik je een samenvatting van mijn eigen aantekeningen, hoogtepunten en belangrijke links naar relevante bronnen die we bespraken in onze mini-coaching, zodat je ze later kan raadplegen, zo vaak als je ze nodig hebt.

  Nog een beetje over mezelf

  Ik ben een enthousiaste ondernemerscoach en creatieve onderneemster boordevol ideeën.

  Ik help jou als zelfstandige met een passie voor je vak om de sprong te wagen en te groeien met je zaak, zodat jij content kunnen ondernemen en leven in een stijl die helemaal bij jou past.

  Mijn missie is om je als zelfstandige te helpen groeien en zakelijk succes te boeken op een authentieke manier door te focussen op jouw zaak, je ideeën en oplossingen te geven voor je communicatie en alles slimmer aan te pakken zonder gedoe en zonder stress. 

  Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 19 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de educatieve en creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
  Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
  Geef jezelf een focus-coaching cadeau en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes!

  investering in jouw zaak

  397€

  duurtijd

  ongeveer 3 uur

  locatie

  in de studio in Herselt of online via Zoom

  Plan je focus-coachingsessie

  Vul je gegevens in en Hilde neemt contact met je op of neem zelf contact op.

  Plan je Focus-coaching

  4 + 15 =

  We horen je graag!

  +32(0)479-309 777
  hilde@visueleverhalen.be

  Adres
  Neerstraat 25
  B-2230 Herselt

  BTW BE0.818.460.165

  Lieve woorden

  We werkten al samen met: