Zakelijke foto's

Zakelijke foto’s met persoonlijkheid!

Zakelijke foto’s zijn heel belangrijk! Klein is het nieuwe GROOT en connectie is de SLEUTEL. Mensen zijn niet geïnteresseerd in wat je verkoopt, ze willen weten WAAROM. Dus, vertel je verhaal van achter-de-schermen om iedereen te tonen waar het allemaal ECHT om draait.

Wist je dat zakelijke foto’s …

Zakelijke foto’s die jezelf, je personeel en je producten tonen in een lifestyle-decor (waarbij ze echt gebruikt worden, stijlvol worden getoond of waar mensen bij in beeld komen) krijgen véél meer online interactie dan de klassieke witte-achtergrond “catalogus” productfoto’s.

Zorgen voor plezier tijdens een fotoshoot levert stressloze foto’s en een hele leuke foto-ervaring op voor jou, maar ook voor het personeel. Het is zeker een leuke manier om het ECHTE verhaal achter het merk te vertellen en er zo bovenuit te springen.

Zakelijke foto's

Personal & business branding fotografie

Je hebt al hard gewerkt aan je personal branding. Laten we dan nu die foto’s maken waarmee je kan stoefen met je fantastische stijl en persoonlijkheid! Je bent als ondernemer een publiek figuur of een social influencer. Dan begrijp je zeker de kracht van goede fotografie.

En je weet hoe belangrijk het is om foto’s te hebben die echt passen bij je persoonlijke merk en dat is ZOVEEL meer dan gewoon een goede profielfoto. Je hebt nood aan heel veel content om te delen op de verschillende platformen op een constante en consequente manier. Ik zorg dat je gerust kan slapen en niet in paniek wakker schiet met de vraag ‘wat zal ik vandaag posten?’. Met vallen en opstaan heb je ondertussen ook ontdekt dat de echte foto’s waarin je ZELF in beeld bent je de ALLERMEESTE interactie leveren! DUS… Laten we je personal brand doen GROEIEN en je INSTA-FAMOUS maken!

Wil je meer te weten komen over het gebruik van foto’s lees dan zeker even mijn inspiratie-artikel over de soort foto’s die je best gebruikt voor je onderneming.

Minder poseren, meer echt plezier voor zakelijke foto’s

Je WEET dat je nieuwe foto’s nodig hebt. Maar je weet niet waar je moet beginnen. En laten we eerlijk zijn… het voelt toch wel wat onwennig VOOR de camera. En uitzoeken welke soort van foto’s het best jouw zaak in beeld brengen en het beste scoren staat al veel te lang op je to-do-lijstje. Daarom is een goede planning essentieel en dat maakt een fotosessie op zich natuurlijk heel plezant en totaal stressvrij.

Wil je op de hoogte blijven en kennis maken met wie ik ben? Volg me dan op Facebook.

Een warme en enthousiaste groet,

Visuele Verhalen

De ultieme marketing tips!

Ontdek nu hier de 10 cruciale redenen om fotografie in te zetten als marketingstrategie binnen jouw bedrijf.