let’s meet

Boek een kennismakingsgesprek

Vraag je jezelf af of je een coach nodig hebt, of dat coaching op dit moment nuttig voor je zou zijn? Misschien weet je niet precies wat coaching inhoudt en wil je er meer over weten. Of misschien twijfel je nog over de verschillende mogelijkheden en wil je meer weten over hoe we zouden kunnen samenwerken.

Dit kennismakingsgesprek is geen coachingsessie, maar is bedoeld om na te gaan of coaching de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen voor coaching te delen, meer te weten te komen over het coachingproces en uit te zoeken of ik de juiste coach voor jou ben.

Klik hieronder in de agenda om een tijd te reserveren voor je kennismakingsgesprek (het is gratis, dus je hoeft niets te betalen), vul het contactformulier in of bel me meteen en ik neem contact met je op om de details van ons gesprek te regelen.

Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Laten we samen mooie verhalen creëren

7 + 14 =

direct bellen is nog sneller

+32(0)479-309 777

Heb je nog vragen over content creëren, online zichtbaarheid, marketing of content ondernemen?
Dan kan je je inschrijven voor het vragenuurtje door een mailtje te sturen naar hilde@visueleverhalen.be en je ontvangt de zoomlink voor de volgende vragenuurtje-zoomsessie.

Deze sessie gaat telkens door op de tweede donderdag van de maand van 11 tot 12 uur.

Kan je niet aanwezig zijn?
Stuur dan je vraag via mail door en je ontvangt het antwoord zo snel mogelijk terug.