Wil jij je sociale media een kickstart geven?

slechts 17 €

Kickstart-je-socials-bundel

Deze Kickstart-je-socials-bundel is professioneel ontworpen om jouw lokale zaak een voorsprong te geven met eenvoudig te gebruiken klaargemaakte ontwerpen die je sociale media kanaal een boost kunnen geven met een make-over of een frisse start.  

De Kickstart-je-socials-bundel bestaat uit done-for-you designs van sociale media-posts, banners en teksten voor bij je posts op sociale media, die je nodig hebt om een profiel te creëren dat anderen inspireert om je kleine zaak te steunen.

Sociale media succesvol inzetten… Maar hoe?

Starten of volhouden met posten op sociale media is niet altijd makkelijk en kan soms erg frustrerend zijn. Vooral als je een kleine zaak hebt en je als zelfstandige een heleboel dingen tegelijk aan je hoofd hebt. We weten dat je al veel op je bord hebt liggen door deze geweldige ondernemer te zijn die alles in eigen handen neemt.

Het kost veel tijd

Win uren tijd met onze done-for-you foto’s en ontwerpen voor je banner, inspirerende quotes tot designed posts.

Ik heb geen inspiratie!

In deze startbundel vind je template-teksten en Pro Tips, zodat jij niet hoeft te staren naar een leeg scherm, maar alles bij de hand hebt om direct te posten.

Waar begin ik?

Deze ultieme beginnerskit voorziet je van alles wat nodig is. We zorgden ervoor dat alles direct toepasbaar is en wij deden het strategische denkwerk al voor jou.

Krijg direct toegang tot:

 • 6 strategisch ontworpen social media posts (1080x1080px)
 • 6 Facebookbanners
 • 6 strategisch ontworpen quotes
 • 6 high end foto’s
 • 6 templateteksten
 • E-book: merkverhalen die je zou moeten vertellen
 • E-book: boost je sociale media
 • E-book: 6 foto’s en boodschappen voor sociale media
 • Branding lanceren checklist 

Nu slechts 17€

Herken je jezelf?

“Ik heb geen tijd”

Ik moet me al met zoveel dingen bezig houden in mijn zaak en dan is actief zijn op sociale media wel het laatste waar ik mijn kostbare tijd wil aan verspillen. En ja, ik weet ondertussen wel dat ik online gezien en gevonden moet worden om genoeg klanten over de vloer te krijgen.

“Ik voel me overdonderd”

Ik verspil uren tijd aan het zelf uitzoeken en maken van foto’s, teksten en posts, terwijl ik eigenlijk niet helemaal goed weet waar ik mee bezig ben.

“Ik ben een krak in mijn vak, maar toch…”

Ik vind het moeilijk om de sfeer en de ziel van mijn zaak naar buiten te brengen en online gezien te worden als een professional.

“is het uitbesteden van mijn sociale media wel een goed idee?”

Niemand kent mijn zaak beter dan ikzelf en er is niemand in de hele wereld die zo gepassioneerd bezig is met mijn klanten als ik. Volgens mij zijn de sociale media bureaus niet voor mij als kleine lokale zelfstandige en bovendien kost dat nog heel veel geld ook om het uit te besteden.

Ja, er is een oplossing!

Om te werken aan je sociale media moet je er geen uren mee bezig zijn, het hoeft niet overweldigend te zijn en het is niet oké als het je extra stress geeft!

Daarom hebben we het perfecte starterspakket gemaakt om je sociale media een succesvolle kickstart te geven. Deze ultieme Beginnerskit voorziet je van alles wat je nodig hebt om te starten en het kost je geen bakken geld.

Van pakkende done-for-you ontwerpen voor je banner over inspirerende quotes tot designed posts inclusief template-teksten en Pro Tips. Je krijgt het allemaal.

 • Maak prachtige feed posts, waaronder quotes en (foto)grafische posts.
 • Gebruik onze verhaalsjablonen om het publiek te boeien, belangrijke aankondigingen te doen over jouw producten, blogberichten, podcast of trek de aandacht met verhalende posts.
 • Trek nieuwe volgers aan door op te vallen in de massa.
 • De ultieme Kickstart voor je socials-bundel!

Ik heb het kickstart pakket van €17 aangekocht om mijn inspiratie op de social media een boost te geven. Meteen na aankoop zaten de links al in mijn mailbox. Je krijgt heel mooie foto’s die je kan gebruiken in je berichten, alles gebruiksklaar en je krijgt er heel nuttige uitleg bij. En dit alles voor een betaalbaar bedrag, dikke aanrader!

Tanja

Calza Pedicure

Hoe we je helpen

Wij ondersteunen kleine bedrijven! Kickstart-je-socials-bundel bestaat uit done-for-you designs van sociale media-posts, foto’s, banners en teksten voor bij je posts op sociale media, die je nodig hebt om een profiel te creëren dat anderen inspireert om je kleine zaak te steunen.

Deze Kickstart-je-socials-bundel is speciaal ontworpen om jouw zaak te helpen met eenvoudig te gebruiken klaargemaakte ontwerpen die je sociale media kanaal een boost kunnen geven met een make-over of een frisse start.

Win tijd

Stop met uren te verspillen aan het zelf uitzoeken, DIY ontwerpen en amateuristische foto’s die je zaak geen goed doen.

Laat ons je snel en makkelijk helpen met onze done-for-you-designs, foto’s en teksten.

+ we geven je zelfs inspiratie en inzichten in het boosten van je sociale media in onze e-booken.

Spaar geld

We hebben template-teksten en Pro Tips verzameld, zodat jij geen kostbare tijd en energie moet verspillen aan het bedenken van een strategie die werkt voor jouw kleine zaak.

Omdat het geen bandwerk is, maar gemaakt op niveau van je branche, kan deze startkit je leven redden en je zaak doen groeien zonder dat het veel geld kost.

Je zaak doen groeien

Met je volledig klaargemaakte sociale media ontwerpen, foto’s, teksten en strategie bij de hand hoef je niet meer te worstelen om je zaak te doen groeien, je trekt ongetwijfeld meer klanten en kopers aan!

Alles wat je nodig hebt op een makkelijke manier: jij kan het zonder stress en stap-voor-stap inzetten op je eigen tempo.

Het hoeft echt geen zeeën van tijd en bakken geld te kosten! En het is nog gemakkelijk ook!

Hallo, ik ben Hilde Peetermans!

Business- en marketingcoach, visual branding experte, fotografe en nuchtere (maar enthousiaste) Kempense leading lady van Visuele Verhalen. Het is onze missie om ambitieuze kleine zelfstandigen zoals jij te helpen met het bouwen van een succesvolle zaak en een content leven.

Meer lezen

Zeker van je succes

Ben jij er 100% klaar voor en wil je er helemaal voor gaan om jouw online imago te laten groeien?

Wil jij je onderscheiden van je concurrenten?

Wil je graag meer klanten aantrekken als een magneet?

Geef je socials dan NU een kickstart!

Heb je de Kickstart-je-socials-bundel gekocht en besluit je dat het toch niets voor jou is? Laat het ons binnen de 7 dagen weten en we retourneren jouw aankoopbedrag.

Sociaal Content, wat is dat eigenlijk?

Een bundel van inspiratie en kant-en-klare inhoud voor je sociale media. Ontwerpen die het engagement boosten en stimuleren, tijdsgebonden professionele lifestylefoto's van hier, quotes om je volgers te inspireren en inhakers voor de belangrijkste dagen van de maand. Bovendien ontvang je een strategische planner om je socials consequent te boosten.

Wat krijg ik precies?

In Sociaal Content krijg je:

 • 1 Facebookbanner
 • strategische planning voor de komende maand
 • 5 inhakers voor de belangrijke dagen van de komende maand
 • 5 inspirerende quotes
 • 5 strategisch ontworpen sociale media posts die het engagement boosten
 • 5 high-end lifestylefoto’s met een lokaal karakter
 • inspiratie om jezelf, je aanbod en je zaak nog meer in de kijker te zetten

Kortom, je volledige sociale mediastrategie EN kant-en-klare content voor de komende maand!

Mist het geen persoonlijkheid op deze manier?

Nee hoor, zeker niet wanneer je dit aanvult met eigen foto's van je producten of diensten en foto's achter de schermen.
Elke maand voorzien we in de planner ruimte voor deze posts. Hiermee heb je meteen een overzicht van welke foto's je best nog bij elkaar zoekt om je sociale madia te doen knallen zonder stress.

Waarom zou ik het niet helemaal zelf doen?

We merken dat veel ondernemers niet goed weten hoe ze 't allemaal moeten doen om ook nog professioneel zichtbaar aanwezig te zijn op sociale media.
Het bezorgt velen stress omdat er nogal eens uitstelgedrag bij komt kijken. Bovendien vraagt het veel tijd en kennis om zelf een strategie op te stellen, foto's te maken, ontwerpen samen te stellen en het consequent aanwezig zijn op verschillende kanalen.
Daarom werken we beter samen.

Waarom zou ik het niet volledig uitbesteden?

Jij kent je zaak als geen ander en als je 't uitbesteedt, moet je nog steeds tijd steken in het aanleveren van het beeldmateriaal. Bovendien kost het heel veel geld als je 't op die manier doet. Voor veel kleinere ondernemers is dit niet haalbaar.
Dankzij Sociaal Content moet je er maar evenveel tijd in investeren als wanneer je 't volledig uitbesteedt, maar krijgt de content op je socials wel een persoonlijker karakter. Bovendien bespaar je op deze manier een aanzienlijk budget, waarmee je misschien af en toe een professionele fotograaf kan inhuren om een behind-the-scènes fotoshoot voor je te maken, waardoor ook deze foto's mooi in het plaatje passen.

Elke dag content voor de prijs van een latte?

Da's echt hè, dat lijkt te mooi om waar te zijn, maar wij hebben hier een reden voor. We willen zoveel mogelijk ondernemers kennis laten maken met de kracht van sociale media. Als we jou kunnen overtuigen om NU te starten en jou echt verder helpen met resultaten behalen, is dit het begin van een mooie samenwerking. Laten we samen mooie verhalen creëren!

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een bestelknop klikt op deze pagina, word je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je je betaalgegevens invullen en jouw Sociaal Content-pakket bestellen. Na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een e-mail met de downloadlinks, zodat je er direct mee van start kan gaan en kan starten met een boost te geven aan je socials.

100% risico-vrij garantie

We willen dat jij 100% content bent met de marketinghulp die je krijgt. We zijn er zeker van dat je dat gaat zijn, maar als je, voor welke reden dan ook niet 100% tevreden bent kan je er altijd mee stoppen.

 • Geen contract
 • Geen abonnement
 • Geen extra kosten
 • Geen vragen die we je stellen
Welke betaalmethodes zijn er?

Je kan betalen met bancontact, Creditcard (VISA, Mastercard, American Express) of IDEAL. De betaling gebeurt via een beveiligde en versleutelde verbinding.

Je ontvangt ook steeds een factuur, waardoor de BTW aftrekbaar is in je boekhouding.

Hoe lang heb ik toegang tot het Sociaal Content-pakket?

Je hebt onbeperkt toegang tot de inhoud van het volledige pakket. Je kan de ontwerpen, foto's en strategie zo vaak hergebruiken als je wilt en zelfs op verschillende kanalen!

Kan ik deze content ook gebruiken voor mijn klanten?

Nee, bij de aankoop van de foto's en ontwerpen ontvang je enkel gebruiksrechten voor de marketing van jouw eigen zaak. Wil je de ontwerpen gebruiken om de zaak van een klant in de kijker te zetten, dan koop je de ontwerpen ook aan voor de zaak van jouw klant.

Op een dag of vandaag? Jij beslist!

slechts 17€

Bestel snel de Kickstart-je-socials-bundel en krijg direct toegang om meteen aan de slag te gaan!