trek klanten aan als een magneet door jezelf te zijn

Tegenwoordig weten we allemaal dat we online moeten zijn, maar hier elke dag mee bezig zijn geeft je stress. In dit gratis e-book laten we je precies zien wat de kracht van authentieke en visuele marketing is, zodat jij direct aan de slag kan gaan met de sfeer en de ziel van je zaak ook online te tonen.

Je laat veel potentiële klanten en inkomsten achter als je online nog niet goed bezig bent.

Ik laat je precies zien hoe je gezien kan worden als de professional die je bent, waardoor jij meer van de juiste klanten aantrekt als een magneet.

klanten aantrekken als een magneet Gratis E-book

download dit gratis e-book om online een sfeer te leren creëren die leidt tot verkoop.

  • Wat is visuele communicatie?
  • Waarom bouw je best een merk op, ook als je een kleine zaak hebt?
  • Hoe kan je opvallen tussen al je concurrenten?
  • Hoe maak je een goede eerste indruk?
  • Wat is een visuele strategie?
  • Inzichten voor het ontwikkelen van een authentieke marketingstrategie voor jouw zaak
  • Tips voor meer klanten in je zaak

Door de informatie in dit e-book toe te passen, trek je meer klanten aan als een magneet en bouw je je zaak op als nooit tevoren.

Ik heb net het e-book gelezen.

Waauw, het is echt heel waardevol, duidelijk, overzichtelijk en makkelijk leesbaar. Heel fijn en ook heel mooi vormgegeven.

Ik weet nu duidelijk wat ik moet doen om erbovenuit te springen tussen alle online concurrentie

Ik ga er direct mee aan de slag. Bedankt!

LV uit T

Hallo, ik ben Hilde Peetermans!

Leading lady van Visuele Verhalen en een enthousiaste visual branding experte boordevol creatieve ideeën.

We leven in een visuele wereld en beelden zijn meer dan ooit belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat je met een doordachte, professionele communicatie de juiste klanten kan aantrekken als een magneet. Veel ondernemers willen de sfeer en de ziel van hun zaak ook online kunnen overbrengen en sociale media is een verlengde van hun etalage. Ik zie echter heel vaak dat ondernemers 'zo maar wat doen' en kwalitatief slechte foto’s of beelden tonen die de reputatie van een zaak naar beneden halen. Daarom startte ik met Visuele Verhalen.

Het is onze missie om jouw zaak mee zichtbaar te maken en je te helpen groeien op een authentieke manier die bij jou past, door je communicatie slimmer aan te pakken, zonder gedoe en zonder stress.

Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 19 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de educatieve en creatieve economie…
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.