Marketing Make-over traject

Marketing Make-overtraject

In een traject van 9 stappen stomen we je zaak klaar voor de toekomst

Je beseft dat een sterke online en offline aanwezigheid cruciaal is voor de groei van je zaak, maar tot nu toe lijkt je inzet niet het rendement te bieden dat je verwacht.

In ons Marketing Make-overtraject gaan we verder dan het versterken van het imago van je zaak; we transformeren je hele marketingaanpak, zodat jij je weer kunt focussen op de kern van je onderneming.

Met de juiste begeleiding, ondersteuning en een doordachte strategie brengen we jouw zaak na dit traject op een unieke manier onder de aandacht, zonder gedoe.

Samen zorgen we ervoor dat je marketinginspanningen niet langer als kostenposten worden gezien, maar als investeringen die daadwerkelijk renderen!

visuele identiteit

Het maakt niet uit in welke fase je je bevindt bij het opbouwen van je zaak…

Of je nu aan het ontwerpen bent, lanceert, of simpelweg je (online) impact vergroot…

Wat wel vaststaat, is dat elke fase een heldere reeks stappen vereist om je tijd en middelen als ondernemer optimaal te benutten en je groei te versnellen.

Het creëren van een unieke en opvallende zaak vergt focus, duidelijkheid en strategie, evenals voorkennis en het instinct om de juiste stukken samen te voegen, iets wat alleen ervaring kan bieden.

Alle verwarring die je ervaart bij het opbouwen of laten groeien van je zaak, kan worden opgelost en omgekeerd zodra je wordt geleid door een expert.

In dit traject zorgen we ervoor dat jouw unieke uitstraling, jouw verhaal en het beeld dat anderen hebben van je zaak, naar een hoger niveau wordt gebracht.

We begeleiden je naar een nieuwe fase die zorgt voor een betere uitstraling, zodat jouw zaak klantmagnetisch wordt.

  Next Level Communicatie

  Samenhang zorgt ervoor dat je marketing werkt:

  • je boodschap
  • je beelden
  • je website
  • je socials
  • al je kanalen (offline en online op 1 lijn)

  Een marketing make-over in 9 stappen

  STAP 1: Voorbereiding

  Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst starten we met het voorbereidende werk. We maken samen een duidelijk stappenplan om je de volgende maanden te begeleiden. Dit plan van aanpak omvat ook wie wat doet, wie waarvoor verantwoordelijk is en wanneer het gebeurt .

  STAP 2: Jouw verhaal

  Mensen denken in verhalen. Daarom is het een meerwaarde om een verhaal te hebben dat heel duidelijk vertelt wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en je verhaal moet vooral je doelgroep aanspreken. We onderzoeken dus ook jouw ideale klanten en hoe zij aangesproken willen worden.

  STAP 3: Rolmodel

  We zoeken uit wie je rolmodellen zijn en waar ze goed in zijn. Als we dan ook nog weten wat je concurrent doet en wat niet, weet je ook hoe jij het verschil kunt maken. Zorg dat je echt UNIEK bent, want een goede klantenservice, dat belooft iedereen.

  STAP 4: Pitch

  Het verhaal van je zaak is de kern van alles, maar je moet kort en krachtig kunnen samenvatten wat je doet, zodat je de interesse van je potentiële klanten wekt. We zorgen voor focus in je boodschap en vermijden dat mensen in de war geraken.

  communicatieplan
  STAP 5: Website

  Een goed-draaiende zaak kan niet zonder wervende website! We onderzoeken samen het waarom van je website, het doel, het beeld dat je wil uitstralen en welke informatie belangrijk is. Eventueel maken we (een plan op voor) een volledig nieuwe website, die makkelijk te onderhouden is en up-to-date kan blijven. Deze nieuwe omgeving voldoet aan de eisen om online succesvoller te zijn en te blijven.

  STAP 6: Fotografie/video

  Beelden zeggen veel meer dan woorden. Daarom moet je goed nadenken over de beelden en de keuzes die je maakt. Geen stockfotografie, maar persoonlijke, professionele foto’s en video’s die passen bij jouw zaak. Unieke beelden die vertellen wie er achter de website of het sociale mediakanaal zit. Jouw bedrijf mooi en professioneel in beeld. We geven je advies voor het opbouwen van een waardevolle beeldbank.

  STAP 7: Sociale media

  Sociale media is niet meer weg te denken uit onze leven. Je moet dus aanwezig zijn om “gezien” te worden. De juiste inhoud voor de juiste doelgroep op het juiste kanaal zorgt voor een goede vindbaarheid en een grotere naamsbekendheid. Samen zoeken we uit waar en hoe jij het best aanwezig kan zijn. Behalve een strategie die voor jouw zaak werkt, maken we een haalbaar plan en begeleiden we je ook om het vol te houden zonder dat je er een extra dagtaak aan hebt.

  STAP 8: Opleiding

  We weten dat jouw nieuwe visuele identiteit pas blijft plakken als iedereen in je zaak bewust is van de uitstraling die wordt bereikt. Deze opleiding bestaat uit korte sessies, waarbij tips worden gegeven voor zowel inhoud als het maken van het beeldmateriaal.

  STAP 9: Future-proof

  Zorg dat je bedrijf up-to-date is en blijft. Er moet beweging en samenhang zitten in je communicatie. Consistent blijven volhouden is de enige manier die werkt op lange termijn. We zorgen voor een branding-, communicatie- en marketingplan op maat van jouw bedrijf.

  Interesse?

  Vraag je jezelf af of je onze hulp nodig hebt, of dat een samenwerking op dit moment nuttig voor je zou zijn? Misschien weet je niet precies wat dit inhoudt en wil je er meer over weten. Of misschien twijfel je nog over de verschillende mogelijkheden en wil je meer weten over hoe we zouden kunnen samenwerken.

  Dit kennismakingsgesprek is bedoeld om na te gaan of samenwerken de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen voor je zaak te delen, meer te weten te komen over ons aanbod en uit te zoeken of er een klik is.

  Klik in de agenda om een tijd te reserveren voor je kennismakingsgesprek (het is gratis, dus je hoeft niets te betalen), vul het contactformulier in of bel me meteen en ik neem contact met je op om de details van ons gesprek te regelen.

  Ik kijk ernaar uit van je te horen!

  Laten we samen mooie verhalen creëren

  3 + 8 =

  Direct bellen is nog sneller:
  0479-309 777

  Lieve woorden

  De perfecte ondersteuning bij de visuele zichtbaarheid van mijn kleine onderneming! Laagdrempelig en enthousiaste support! Net wat ik nodig had en hapklaar! Top!

  - Annick Helsen, Uniek By Annick -

  Ideaal voor wie z'n bedrijf 'in the picture' wil zetten, top qua marketing en ook coaching hierin, aanrader !!!

  - Rob Eeckhout, Rob Raw Coaching -

  Als beginnende zelfstandige pedicure in bijberoep zit ik met veel vragen. Visuele Verhalen helpt me niet alleen aan geweldige foto's voor mijn website en social media, Hilde staat steeds paraat met advies en heeft me al veel stof gegeven om over na te denken.

  - Tanja Van Steen, Calza Pedicure -

  Geen vraag was je te uitgebreid, geen pixel te klein, geen hulpvaardige hand te kort, geen map te vol, geen filter te fijnmazig, geen laag te dik, geen selectie te selectief, geen historiepaneel te oud of geen navigator die zijn weg kwijt was! Hilde loste alles op.

  Veel geluk, veel studenten voor de volgende cursussen, een goede gezondheid en nog veel levensvreugde gewenst!

  -Jan V.V.-

  Ik wil je graag bedanken voor de fijne, leerrijke en plezierige sessies die we samen mochten doormaken.

  Hilde geeft zeer goed les en ze is een pracht van een coach!

  Hilde is echt een goede lesgeefster, graag volg ik nog meer cursussen bij haar!

  Ik vind de praktische oefeningen en de bijgeleverde commentaar van Hilde echt een meerwaarde. Alles zit goed in elkaar en er dient niets verbeterd te worden. Er is ook voldoende tijd voor vragen, oefeningen en herhalingen.

  Het praktisch gedeelte komt uitgebreid aan bod, veel oefeningen, tempo ligt niet te hoog en niet te laag. Iedereen kan op zijn tempo volgen. De les wordt gegeven door iemand die zeker kennis van zaken heeft.

  De manier van lesgeven en de praktische bruikbaarheid van de cursus voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

  Gezien het kleine aantal cursisten is het tempo van de sessies en de bijkomende uitleg (ook buiten het traject) zeer goed.

  “We gebruikten de foto’s voor een Facebook-campagne. Dit was zo’n groot succes dat we 4 personen extra in dienst moesten nemen!”
  “Wij leveren kwaliteit en dit wilden we duidelijk maken met professionele foto’s. De foto’s die we zelf maken en op onze Facebookpagina zetten, vertellen ons verhaal niet goed genoeg.”
  “Om ons vakantieappartement te verhuren, lieten we professionele foto’s maken. Ook de brochure, de beelden voor de website en andere ontwerpen lieten we maken door Visuele Verhalen. Ze hebben echt alles in huis om je zaak visueel op de kaart te zetten.”

  We werkten al samen met: