mini-coaching

Mini-coaching op maat

Wil je graag feedback of bijleren over bepaalde onderwerpen en is een groeitraject wat teveel van het goede? Dan is een mini-coaching ideaal!

Tijdens een mini-coaching behandelen we een specifieke vraag of probleem.

Voorbeelden:

 • Kostprijsberekening & financiën
 • Je sociale media beheren
 • Een marketingplan schrijven
 • Een businessplan schrijven
 • Verkooptechnieken
 • Meer beleving in je zaak brengen
 • Een contentplan maken

Of we sparren om te kijken hoe we jouw zaak in het algemeen kunnen verbeteren.

Een 1-op-1-mini-coaching is voor jou als…

Je hebt inzicht van een businesscoach/mentor nodig om je te helpen je belangrijkste volgende stappen te verduidelijken als het gaat om het maken van een verbluffende eerste indruk.
Je bent uitgeput door de one-size-fits-all strategieën van internet die niet relevant zijn voor jouw zaak of je hebt extra kennis of technische begeleiding nodig om een strategie te implementeren.
Je weet al dat alleen een doordacht, samenhangend en strategisch ontworpen merk de kracht heeft om de klanten aan te trekken waarmee je echt wilt werken.
Je wil een uniek merk bouwen dat je onderscheidt van je concurrenten.

Een 1-op-1-mini-coaching bespaart je UREN onnodig onderzoek en doe-het-zelfstudies, haalt de informatie-overload naar beneden en laat je zien hoe de stukken in elkaar passen, zodat je meteen actie kunt ondernemen.

Klinkt goed? Blijf dan lezen…

Wat mag je verwachten?

✓ We beginnen met een beetje voorbereidend werk.
Nadat je je sessie hebt geboekt, ontvang je een vragenlijst en een telefoontje van Hilde voor een kort gesprekje. Dit helpt om je te leren kennen en geeft een idee van wat je wil bereiken met je zaak. Zodat kunnen we je mini-coaching goed voorbereiden en is onze tijd samen zo efficiënt en effectief mogelijk.

✓ Dan spreken we af op Zoom of persoonlijk hier in de studio voor de mini-coaching.
Tijdens de mini-coachingsessie van zo’n 3 uur krijg je nieuwe inzichten en opdrachten mee die jouw zaak een echte boost geven en die nodig zijn om naar een volgend niveau te gaan.

✓ Last but not least, krijg je de hoogtepunten van alles wat we bespreken in een samenvattende e-mail.
Om te garanderen dat je de meeste waarde uit onze tijd samen haalt en om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke details of how-to’s van onze sessie mist, stuur ik je een samenvatting van mijn eigen aantekeningen, hoogtepunten en belangrijke links naar relevante bronnen die we bespraken in onze mini-coaching, zodat je ze later kan raadplegen, zo vaak als je ze nodig hebt.

  Nog een beetje over mezelf

  Ik ben Hilde Peetermans. Ik begeleid zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun zaak op te bouwen en (online) op de markt te brengen, waardoor een zaak en het leven worden gecreëerd waar ze van houden.
  Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 18 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de creatieve economie… Mijn missie is jou te versterken.
  Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.
  Geef jezelf een mini-coaching cadeau en laat me je helpen. Ik heb reeds honderden andere (kleine) ondernemers met een passie voor hun vak  geholpen.  We zoomen in op wat jij nodig hebt voor de reis van je zaak naar een sterk professioneel imago en zakelijk succes!

  investering in jouw zaak

  397€

  duurtijd

  ongeveer 3 uur

  locatie

  in de studio in Herselt of online via Zoom

  Plan je mini-coachingsessie

  Vul je gegevens in en Hilde neemt contact met je op of neem zelf contact op.

  14 + 10 =

  Adres

  Neerstraat 25
  2230 Herselt

  Direct bellen is nog sneller:

  0479-309 777

  Geen vraag was je te uitgebreid, geen pixel te klein, geen hulpvaardige hand te kort, geen map te vol, geen filter te fijnmazig, geen laag te dik, geen selectie te selectief, geen historiepaneel te oud of geen navigator die zijn weg kwijt was! Hilde loste alles op.

  Veel geluk, veel studenten voor de volgende cursussen, een goede gezondheid en nog veel levensvreugde gewenst!

  -Jan V.V.-

  Ik wil je graag bedanken voor de fijne, leerrijke en plezierige cursus die we samen mochten doormaken.

  Hilde geeft zeer geod les, ze is een pracht van een leerkracht!

  Hilde is echt een goede lesgeefster, graag volg ik nog meer lessen bij haar!

  Ik vind de praktische oefeningen en de bijgeleverde commentaar van Hilde echt een meerwaarde. Alles zit goed in elkaar en er dient niets verbeterd te worden. Er is ook voldoende tijd voor vragen, oefeningen en herhalingen.

  Het praktisch gedeelte komt uitgebreid aan bod, veel oefeningen, tempo ligt niet te hoog en niet te laag. Iedereen kan op zijn tempo volgen. De les wordt gegeven door iemand die zeker kennis van zaken heeft.

  De manier van lesgeven en de praktische bruikbaarheid van de cursus voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

  Gezien het kleine aantal cursisten is het tempo van de les en de bijkomende uitleg (ook buiten de cursus) zeer goed.

  We werkten al samen met: