BusinessCoaching & visual branding

Hilde Peetermans

AANGENAAM! Mag ik me even voorstellen?

Ik ben een sociale, zelfstandige en enthousiaste vrouw die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als businesscoach & visual branding experte help ik zelfstandigen en ondernemers graag aan meer klanten door strategieën te zoeken die hun zaak laten opvallen en de juiste klanten aantrekken als een magneet. Door mijn coaching krijgen ondernemers een heldere focus op de dingen die voor hen belangrijk zijn en kunnen ze betere beslissingen nemen voor een leven in evenwicht, dat goed voor hen werkt omdat het op maat gemaakt is.

over mij

Hilde Peetermans

Je mag me best wel een creatieve generalist noemen. Ik hou dan ook van een veelzijdige job en denk graag samen met andere zelfstandigen hun ondernemers-strategie uit. Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om als ondernemerscoach zo veel mogelijk Vlaamse en Nederlandse zelfstandigen te versterken en hen te helpen met hun zaak future-proof te maken.

Niet alleen mijn ervaring als creatieve onderneemster, maar zeker ook mijn rol als docente in het volwassenenonderwijs en mijn ervaring als ondernemerscoach bij onder andere Syntra en de Beroepsfotografen zorgen ervoor dat ik mezelf als een goede, ervaren ondernemerscoach zie voor ondernemers die gestart zijn vanuit een passie voor hun vak.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat zo’n samenwerking op mijn lijf geschreven is. Ik kijk er naar uit om samen te werken met jou!

Met meer dan 18 jaar ervaring als freelance-onderneemster, waaronder het runnen van een fotostudio, ondernemers versterken, doceren in fotografie en grafische pakketten en marketing, een webshop runnen,… ben ik er zeker van dat ik jou en je zaak een serieuze boost kan geven.
Hieronder vertel ik je graag meer details over mijn levensloop. 

klik om te vergroten

Mijn CV

ik vertel je in deze video graag wie ik ben

Video: pitch Hilde

laten we samen mooie verhalen creëren!

contacteer me

Ik verheug mij erop jou in een persoonlijk gesprek te mogen overtuigen van mijn kwalificaties en bovenal mijn enthousiasme voor deze kans!
Met vriendelijke groeten,

Hilde Peetermans
0479-309 777
Neerstraat 25
2230 Herselt

Mail me

hilde@visueleverhalen.be

Direct bellen is nog sneller:

0479-309 777

Volg me