Visual branding experte & Ondernemerscoach

Hilde Peetermans

AANGENAAM! Mag ik me even voorstellen?

Ik ben een sociale, zelfstandige en enthousiaste vrouw die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als ondernemerscoach & visual branding experte stimuleer en inspireer ik anderen om te groeien als zelfstandige ondernemer. Door mijn begeleiding krijgen ondernemers een heldere focus op de dingen die voor hen belangrijk zijn en kunnen ze betere beslissingen nemen voor hun zaak en een leven in evenwicht, dat goed voor hen werkt omdat het samen met hen op maat gemaakt is.

over mij

Hilde Peetermans

Je mag me best wel een enthousiaste ondernemende dame boordevol creatieve ideeën noemen. Ik hou dan ook van een veelzijdige job en denk graag samen met anderen ondernemersplannen, strategieën en een pakkende communicatie uit.

Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om zo veel mogelijk Vlaamse zelfstandigen en KMO’s te versterken en hen te helpen met hun zaak future-proof te maken door hun droom en verhaal naar buiten te brengen op een authentieke manier.

Niet alleen mijn ervaring als creatieve onderneemster, maar zeker ook mijn rol als docente marketing en mijn ervaring als ondernemerscoach bij onder andere Syntra, CVO HIK en de Beroepsfotografen zorgen ervoor dat ik mezelf als een goede, ervaren gesprekspartner en adviseur zie voor zelfstandige ondernemers die hun levenswerk willen starten of doen groeien.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat zo’n samenwerking op mijn lijf geschreven is. Ik kijk er naar uit om samen te werken met jouw team!

Met 20 jaar ervaring als freelance-onderneemster, waaronder het runnen van een fotostudio, ondernemers coachen en versterken, doceren in visuele communicatie en marketing,… ben ik er zeker van dat ik een waardevolle indrukmaker voor jouw team kan zijn.
Hieronder vertel ik je graag meer details over mijn levensloop.

ik vertel je in deze video graag wie ik ben

Video: pitch Hilde

klik op de cv om te vergroten

Mijn CV

laten we samen mooie verhalen creëren!

contacteer me

Ik verheug mij erop jou in een persoonlijk gesprek te mogen overtuigen van mijn gedrevenheid en mijn motivatie voor deze kans!

Enthousiaste groeten,

Hilde Peetermans
0479-309 777
Neerstraat 25
2230 Herselt

Mail me

hilde@visueleverhalen.be

Direct bellen is nog sneller:

0479-309 777