Jouw zaak stijlvol zichtbaar

op jouw manier

 

Wil je echt groeien met je zaak? 
En je boterham goed verdienen met je passie?
De sfeer en ziel van je zaak beter zichtbaar maken?
Je wilt graag aan de slag met je ondernemers-skills, je marketing en/of branding?
Authentiek, zonder gedoe en zonder stress?

Laten we dan samen mooie verhalen creëren!

In dit traject leer je HOE en WAAROM je een succesvolle zaak bouwt, WAT je aanbod is en hoe je dit verkoopt. Je leert ook een geheime aanpak om online en offline op te vallen op een unieke manier. Na dit traject ben je helemaal klaar om van je passie je hoofdberoep te maken EN er ook echt geld mee te verdienen.

+ voor starters of zelfstandige in bijberoep
+ 5 dagen
+ in kleine groep
+ in onze studio
+ optie: 1-op-1-businessboost

Je wilt beter zichtbaar zijn met je zaak, maar je hebt geen idee hoe je het aan moet pakken of misschien zie je maar amper resultaat, ook al steek je er veel energie in.
Daarom is het tijd om nu echt aan de slag te gaan en te zorgen voor een duidelijke marketingstrategie voor jouw zaak.

+ voor zelfstandigen of kleine ondernemers
+ 3 dagen
+ in kleine groep
+ in onze studio
+ optie: 1-op-1-businessboost

Je wil maatwerk! Daarom kan je kiezen voor verschillende opties, afhankelijk van de intensiteit van coaching die jij nodig hebt.
Kies voor een BusinessBoost of een Focus-coaching voor een snelle boost of ga voor het Content Ondernemen-traject als je op lange termijn verschil wil maken.

+ voor starters, ervaren zelfstandigen of KMO-ondernemers
+ op maat
+ individueel
+ in onze studio of via zoom
+ sparren, focussen op 1 onderwerp of groeitraject van een half jaar

Ben je het beu om al je content voor je socials zelf te maken?

Dan is Visuele Verhalen de perfecte partner om samen mooie verhalen te vertellen! Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken het beste pad naar succes is voor jouw online zichtbaarheid zonder stress en zonder gedoe.

Ons aanbod past perfect wanneer je nog een deel van je socials zelf wil blijven boen, zodat jij de touwtjes in handen houdt.

Content-shop

In onze Content-shop vind je alles wat er nodig is om jouw (online) zichtbaarheid een boost te geven.

Heb je geen zin om het allemaal te leren en een volledige strategie zelf uit te zoeken? Krijg je ‘t Spaans benauwd als je nog maar denkt aan een strategie ontwikkelen, teksten schrijven, beelden zoeken en ontwerpen? Heb je gewoon geen tijd of geen zin om dit er ook nog bij te nemen? Dan zijn wij er voor jou!

Alles wat we doen is strategisch onderbouwd en zorgt ervoor dat jouw zaak kan groeien zonder stress en zonder gedoe!

Hallo, ik ben Hilde Peetermans!

Leading lady van Visuele Verhalen en een enthousiaste visual branding experte boordevol creatieve ideeën.

We leven in een visuele wereld en beelden zijn meer dan ooit belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat je met een doordachte, professionele communicatie de juiste klanten kan aantrekken als een magneet. Veel ondernemers willen de sfeer en de ziel van hun zaak ook online kunnen overbrengen en sociale media is een verlengde van hun etalage. Ik zie echter heel vaak dat ondernemers 'zo maar wat doen' en kwalitatief slechte foto’s of beelden tonen die de reputatie van een zaak naar beneden halen. Daarom startte ik met Visuele Verhalen.

Het is onze missie om jouw zaak mee zichtbaar te maken en je te helpen groeien op een authentieke manier die bij jou past, door je communicatie slimmer aan te pakken, zonder gedoe en zonder stress.

Ik zeg dat met vertrouwen en expertise, want ik bouw al meer dan 19 jaar zaken en merken, met een carrière van meer dan twee decennia in de educatieve en creatieve economie…
Lees mijn volledige verhaal op de over Hilde-pagina.

Lieve woorden

De perfecte ondersteuning bij de visuele zichtbaarheid van mijn kleine onderneming! Laagdrempelig en enthousiaste support! Net wat ik nodig had en hapklaar! Top!

- Annick Helsen, Uniek By Annick -

Ideaal voor wie z'n bedrijf 'in the picture' wil zetten, top qua marketing en ook coaching hierin, aanrader !!!

- Rob Eeckhout, Rob Raw Coaching -

Als beginnende zelfstandige pedicure in bijberoep zit ik met veel vragen. Visuele Verhalen helpt me niet alleen aan geweldige foto's voor mijn website en social media, Hilde staat steeds paraat met advies en heeft me al veel stof gegeven om over na te denken.

- Tanja Van Steen, Calza Pedicure -

Geen vraag was je te uitgebreid, geen pixel te klein, geen hulpvaardige hand te kort, geen map te vol, geen filter te fijnmazig, geen laag te dik, geen selectie te selectief, geen historiepaneel te oud of geen navigator die zijn weg kwijt was! Hilde loste alles op.

Veel geluk, veel studenten voor de volgende cursussen, een goede gezondheid en nog veel levensvreugde gewenst!

-Jan V.V.-

Ik wil je graag bedanken voor de fijne, leerrijke en plezierige sessies die we samen mochten doormaken.

Hilde geeft zeer goed les en ze is een pracht van een coach!

Hilde is echt een goede lesgeefster, graag volg ik nog meer cursussen bij haar!

Ik vind de praktische oefeningen en de bijgeleverde commentaar van Hilde echt een meerwaarde. Alles zit goed in elkaar en er dient niets verbeterd te worden. Er is ook voldoende tijd voor vragen, oefeningen en herhalingen.

Het praktisch gedeelte komt uitgebreid aan bod, veel oefeningen, tempo ligt niet te hoog en niet te laag. Iedereen kan op zijn tempo volgen. De les wordt gegeven door iemand die zeker kennis van zaken heeft.

De manier van lesgeven en de praktische bruikbaarheid van de cursus voldoet zeer goed aan mijn verwachtingen.

Gezien het kleine aantal cursisten is het tempo van de sessies en de bijkomende uitleg (ook buiten het traject) zeer goed.