business-skills & marketing

om content te ondernemen

Wil jij hulp om je zaak succesvol te maken…

Zonder de volgende 5 jaar bezig te zijn met het alleen uit te zoeken?
En zonder gedoe en stress?

Waarom? Daarom!

Ik startte met Visuele Verhalen voor creatieve zelfstandigen die willen groeien en hun zaak willen runnen op de meest feel-good en eenvoudige manier mogelijk.

Natuurlijk willen ze ook goed hun boterham verdienen, maar dat willen ze doen op een manier die helemaal bij hen past.

Klinkt dat zoals jij bent?

Als je een beetje op mij lijkt, ben je waarschijnlijk regelmatig gefrustreerd geweest als je op zoek ging naar business- en marketingtraining…

Want alles wat je online ziet zijn beloftes van torenhoge verkoopgemiddelden, klanten die staan te popelen in de rij en een creatieve zaak met een omzet van meer dan 100000€ in ’t eerste jaar…

Maar dan alleen als je een massa vuile marketing- en verkoopstrategieën toepast die je waarschijnlijk gaat haten.

Het geeft je het gevoel dat er geen andere manieren bestaan. Een eerlijkere, oprechtere aanpak die goed en echt voelt voor jou.

 

En daar ben ik dan 🙂

Hoe ik dit weet?

Ik weet het omdat ik zonet mezelf omschreef.

Ik probeerde alle mogelijke strategieën die er bestaan om mijn zaak te doen groeien.

En ik weet nu dat er NIETS gaat werken, tenzij het voor jou goed voelt om het te doen.

Wanneer je net zoals ik niet in de eerste plaats snel rijk wil worden (want rijk zijn is niet waarom ik het doe), dan wil dit zeggen dat jouw drijfveer, jouw zingeving, meer komt uit het verlangen om fantastische producten en diensten te geven aan de mensen die het nodig hebben, het echt willen en het echt waarderen wat je voor hen kan.

Wanneer je dit koppelt aan de juiste prijszetting en eerlijke, feel-good marketing, komt het geld vanzelf mee binnen!

Het is mijn missie om jou te laten zien hoe je dat doet!

En je moet me niet zomaar op mijn woord geloven hoor!

Boek een kennismakingsgesprek en we kunnen zien of er een klik is.

Content Ondernemen, wat is dat?

Je bent waarschijnlijk, net als veel zelfstandigen gestart vanuit je passie of de liefde voor je vak. Je hebt waarschijnlijk wel veel vakkenis, maar dat is helaas niet genoeg om content (= "gelukkig" voor de Nederlanders onder ons) te kunnen zijn en blijven als ondernemer. Je vindt het moeilijk om ook goed/genoeg geld te kunnen verdienen zonder er alles voor opzij te zetten.

Je droomt wel een goede work-life balans en genoeg leuke klanten, maar je vindt het moeilijk om (jezelf) zichtbaar te maken en te verkopen zonder pushen. Je wilt niet vanalles gratis doen in ruil voor zichtbaarheid en je krijgt stress van sociale media. Misschien heb je al vanalles geprobeerd en al veel geld uitgegeven aan marketingacties, heb je al uren tijd verspild op sociale media en brengt je website bitter weinig op... Dit is waarschijnlijk omdat er geen samenhang zit in je hele communicatie.

De meesten van ons zitten dan ook nog in een concurretiële en disruptieve sector. Meer inzetten op je ondernemers-skills en (online) marketingkennis is cruciaal om content te kunnen ondernemen en te leven je passie en dat is waar Visuele Verhalen je mee kan helpen! Ik help je met wat werkt voor jou en je zaak, we zoeken uit wat dat is en daar focussen we op. Je aanbod en je zaak kloppen met jouw verhaal en je marketing-uitingen zijn geen losse flodders meer, zodat jij content kan ondernemen.

Dit is voor jou als...

✓ Je een freelancer bent

✓ Je een eenmanszaak hebt

✓ Je een ondernemer bent met een kleine KMO

✓ Je gestart bent vanuit je passie of de liefde voor je vak

✓ Je zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep bent en authentiek wilt ondernemen

✓Je regelmatig aan je zaak wilt werken (en niet enkel in je zaak)

 

Dit is NIET voor jou als...

✓ Je een get-rich-quick-formule hoopt te krijgen

✓ Je wilt blijven dromen zonder er iets voor te doen

✓ Je zweverige en loze beloftes wilt horen van een goeroe (American style)

✓ Je een onpersoonlijke zaak wilt opbouwen, zonder sfeer en ziel

✓ Eenheidsworst wilt die werkt voor de "grote bedrijven"

Heb je nog vragen?

Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is geen coachingsessie, maar het is bedoeld om na te gaan of coaching de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen voor coaching te delen, meer te weten te komen over het coachingproces en uit te zoeken of ik de juiste coach voor jou ben.

Gratis Inspiratie en tips

Waarom je een website nodig hebt

Waarom je een website nodig hebt

Als kleine zelfstandige is je website enorm belangrijk! Het is niet één van die dingen die kunnen wachten. Je moet er één hebben als je serieus genomen wilt worden, als je je wilt onderscheiden, als je een bepaald soort klanten wilt aantrekken, en vooral als je een hoger tarief wilt vragen voor je diensten.

Je fotoportfolio opbouwen zonder klanten

Je fotoportfolio opbouwen zonder klanten

Het probleem waarmee elke fotograaf in het begin te maken krijgt, is hoe je nieuwe klanten vindt om voor te werken. Uiteindelijk leidt die vraag onvermijdelijk tot “bouw gewoon aan je portfolio” en dan zit je daar met de vraag… Hoe kun je een fotoportfolio opbouwen zonder klanten om mee te werken?

Hoe maak je van één stuk content 12 stuks?

Hoe maak je van één stuk content 12 stuks?

Het maken van inhoud kan ZO tijdrovend en energieverslindend zijn. Je bent je zaak waarschijnlijk begonnen om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, om vervolgens vast te komen zitten in de altijd draaiende en eindeloze machine van het maken van content. In dit artikel laten we je zien hoe je je content op meerdere platforms kunt hergebruiken en effectiever inhoud kan creëren.