business-skills & marketing

om content te ondernemen

Wil jij hulp om je zaak succesvol te maken…

Zonder de volgende 5 jaar bezig te zijn met het alleen uit te zoeken?
En zonder gedoe en stress?

Waarom? Daarom!

Ik startte met Visuele Verhalen voor creatieve zelfstandigen die willen groeien en hun zaak willen runnen op de meest feel-good en eenvoudige manier mogelijk.

Natuurlijk willen ze ook goed hun boterham verdienen, maar dat willen ze doen op een manier die helemaal bij hen past.

Klinkt dat zoals jij bent?

Als je een beetje op mij lijkt, ben je waarschijnlijk regelmatig gefrustreerd geweest als je op zoek ging naar business- en marketingtraining…

Want alles wat je online ziet zijn beloftes van torenhoge verkoopgemiddelden, klanten die staan te popelen in de rij en een creatieve zaak met een omzet van meer dan 100000€ in ’t eerste jaar…

Maar dan alleen als je een massa vuile marketing- en verkoopstrategieën toepast die je waarschijnlijk gaat haten.

Het geeft je het gevoel dat er geen andere manieren bestaan. Een eerlijkere, oprechtere aanpak die goed en echt voelt voor jou.

 

En daar ben ik dan 🙂

Hoe ik dit weet?

Ik weet het omdat ik zonet mezelf omschreef.

Ik probeerde alle mogelijke strategieën die er bestaan om mijn zaak te doen groeien.

En ik weet nu dat er NIETS gaat werken, tenzij het voor jou goed voelt om het te doen.

Wanneer je net zoals ik niet in de eerste plaats snel rijk wil worden (want rijk zijn is niet waarom ik het doe), dan wil dit zeggen dat jouw drijfveer, jouw zingeving, meer komt uit het verlangen om fantastische producten en diensten te geven aan de mensen die het nodig hebben, het echt willen en het echt waarderen wat je voor hen kan.

Wanneer je dit koppelt aan de juiste prijszetting en eerlijke, feel-good marketing, komt het geld vanzelf mee binnen!

Het is mijn missie om jou te laten zien hoe je dat doet!

En je moet me niet zomaar op mijn woord geloven hoor!

Boek een kennismakingsgesprek en we kunnen zien of er een klik is.

Content Ondernemen, wat is dat?

Je bent waarschijnlijk, net als veel zelfstandigen gestart vanuit je passie of de liefde voor je vak. Je hebt waarschijnlijk wel veel vakkenis, maar dat is helaas niet genoeg om content (= "gelukkig" voor de Nederlanders onder ons) te kunnen zijn en blijven als ondernemer. Je vindt het moeilijk om ook goed/genoeg geld te kunnen verdienen zonder er alles voor opzij te zetten.

Je droomt wel een goede work-life balans en genoeg leuke klanten, maar je vindt het moeilijk om (jezelf) zichtbaar te maken en te verkopen zonder pushen. Je wilt niet vanalles gratis doen in ruil voor zichtbaarheid en je krijgt stress van sociale media. Misschien heb je al vanalles geprobeerd en al veel geld uitgegeven aan marketingacties, heb je al uren tijd verspild op sociale media en brengt je website bitter weinig op... Dit is waarschijnlijk omdat er geen samenhang zit in je hele communicatie.

De meesten van ons zitten dan ook nog in een concurretiële en disruptieve sector. Meer inzetten op je ondernemers-skills en (online) marketingkennis is cruciaal om content te kunnen ondernemen en te leven je passie en dat is waar Visuele Verhalen je mee kan helpen! Ik help je met wat werkt voor jou en je zaak, we zoeken uit wat dat is en daar focussen we op. Je aanbod en je zaak kloppen met jouw verhaal en je marketing-uitingen zijn geen losse flodders meer, zodat jij content kan ondernemen.

Dit is voor jou als...

✓ Je een freelancer bent

✓ Je een eenmanszaak hebt

✓ Je een ondernemer bent met een kleine KMO

✓ Je gestart bent vanuit je passie of de liefde voor je vak

✓ Je zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep bent en authentiek wilt ondernemen

✓Je regelmatig aan je zaak wilt werken (en niet enkel in je zaak)

 

Dit is NIET voor jou als...

✓ Je een get-rich-quick-formule hoopt te krijgen

✓ Je wilt blijven dromen zonder er iets voor te doen

✓ Je zweverige en loze beloftes wilt horen van een goeroe (American style)

✓ Je een onpersoonlijke zaak wilt opbouwen, zonder sfeer en ziel

✓ Eenheidsworst wilt die werkt voor de "grote bedrijven"

Heb je nog vragen?

Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is geen coachingsessie, maar het is bedoeld om na te gaan of Visuele Verhalen de juiste volgende stap voor jou is. Het gesprek geeft jou de kans om je doelen en doelstellingen te delen, vragen te stellen, meer te weten te komen over onze manier van werken en uit te zoeken of er een klik is.

Gratis Inspiratie en tips

Hoe bepaal je als startende ondernemer je tarief?

Hoe bepaal je als startende ondernemer jouw tarief? Hallo en welkom! Vandaag wil ik het met jullie hebben over een vraag die ik vaak hoor: "Hoe bepaal ik als startende ondernemer de juiste prijs voor mijn dienst?" Het is een struikelblok waar veel starters mee kampen....

Starten met de juiste prijs

Starten met de juiste prijs Als startende ondernemer kan het bepalen van de juiste prijs voor jouw dienst een uitdagende taak zijn. Het is begrijpelijk dat je misschien niet zeker weet waar te beginnen of welke factoren je in overweging moet nemen. Maar maak je geen...

Authentieke Marketing: Online Zichtbaarheid voor Traditionele Ondernemers

Authentieke Marketing: Online Zichtbaarheid voor Traditionele Ondernemers

Ontdek hoe authentieke marketing een revolutie kan betekenen voor traditionele ondernemers in Vlaanderen en Nederland. Leer hoe je online zichtbaarheid kunt vergroten en een sterke connectie met je doelgroep kunt opbouwen. Ontvang praktische tips en inzichten om de digitale kloof tussen offline en online te overbruggen.